iPhone 8-färger: Apple ska SKAPA 'rose gold'-alternativet och introducera en ny nyans vid evenemanget i september

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Apple planerar att skrota sin populära 'roséguld' iPhone och introducera ett helt nytt färgalternativ vid nästa veckas lanseringsevenemang, enligt rykten.



Den nya modellen - förväntas heta iPhone 8 eller iPhone X - kommer enligt uppgift att komma i svart, silver och en slående kopparfärg känd som 'blush gold'.



Läckta bilder på den nya färgen, delade på Twitter av en produktiv läckare Benjamin Geskin , påstås komma direkt från den kinesiska iPhone-tillverkaren Foxconn.



hur man bär en vallmo korrekt
Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu

Namnet 'blush gold' är vad Foxconns personal använder internt, enligt Geskin. Han hävdar också att ytan kan speglas, som Sony Xperia XZ Premium .

Bilderna ger fler bevis på att Apple planerar att ersätta sin 'roséguld'-färgvariant med en mer rostig, kopparliknande färg.

Bilder som delades på den populära kinesiska mikrobloggsajten Weibo förra månaden avslöjade också den nya färgen, som då beskrevs som ett 'champagneguld'.



boris becker anna becker

(Bild: Mac Rumours)

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu

kinesisk webbplats MyDrivers , som först delade bilderna, sa då att guldalternativet var 'närmare koppar' i färg.



Det är inte klart om enheterna på bilden togs direkt från försörjningskedjan, eller om de är dummymodeller gjorda av icke-Apple-leverantörer baserat på rykten nyligen.

(Bild: Mac Rumours)

Även om tre färger kanske inte verkar vara så mycket val, sa KGI Securities analytiker Ming-Chi Kuo att detta är ett medvetet beslut av Apple, i ett försök att behålla iPhone 8:s 'boutique-image'.

De iPhone 7s och 7s Plus , som ryktas lanseras tillsammans med iPhone 8, kommer sannolikt att komma i ett bredare färgspektrum.

Dessa kan potentiellt inkludera Apples traditionella roséguld och glansigt 'jet black' alternativ Apple lanserade förra året med iPhone 7.

Den nya iPhone 7 Plus-serien visar upp det nya urvalet av färger

Den nya iPhone 7 Plus var tillgänglig i sex färger (Bild: Apple)

iPhone X

Apples evenemang kommer att äga rum i företagets stora nya huvudkontor - den så kallat 'rymdskeppscampus' - i Kalifornien den 12 september.

Jim Carrey dummare och dummare hår

Evenemanget kommer att börja kl. 10.00 Pacific Time, vilket översätts till 18.00 här i Storbritannien. Som alltid förväntas det livestreamas så att tusentals ivriga Apple-fans runt om i världen kan titta på.

Du kan läsa alla de senaste ryktena om den kommande iPhone 8 (eller X) här .

Mest lästa
Missa inte

Se Även: