iPhone 12-läckan tyder på att Apples nästa smartphone kan ha en kamera med fyrdubbla linser

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Det har bara gått två månader sedan Äpple presenterade sin 2019 iPhones , men angelägna fans ser redan fram emot nästa års enheter.



Nya läckta bilder hävdar att de visar iPhone 12 och föreslår smartphone kommer att ha en bakre kamera med fyrdubbla objektiv.



Bilderna, skapade av PhoneArena , föreslår att de fyra linserna kommer att inkludera ett vidvinkelobjektiv, ett ultravidt objektiv, ett teleobjektiv och ett time-of-flight-objektiv.



PhoneArena sa: En Time-of-Flight (eller ToF) kamera kan mäta djupet mycket mer exakt än en vanlig, så det kan vara ett perfekt val för augmented reality-användningar.

Samtidigt kan den mjuka, runda formen som Apple har använt i sina senaste iPhones komma att försvinna till förmån för platta kanter, liknande iPhone 5, enligt bilderna.

Nya renderingar skapade av PhoneArena tyder på att de fyra linserna kommer att inkludera ett brett, ultravidt, telefoto- och time-of-flight-objektiv (Bild: phonearena.com/)



Det fruktade hacket kan fortfarande finnas med i iPhone 12, men det kommer att vara betydligt mindre, enligt ryktena (Bild: phonearena.com/)

biblisk betydelse av 38

PhoneArena tillade: Med iPhone 12 ryktas det dock att Apple går bort från de mjukare konturerna av nuvarande modeller till förmån för en skarpare, boxigare estetik som kanaliserar designkänsligheterna hos iPhone 4 och 5.



Och även om det fruktade hacket fortfarande kan finnas i iPhone 12, kommer det att vara betydligt mindre, enligt ryktena.

Slutligen ger PhoneArena oss en hint om färgerna för iPhone, vilket indikerar att den kan komma i två nyanser - Rose Gold och Midnight Black.

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu
Smartphones

Den tekniska webbplatsen tillade: Rose Gold var utan tvekan en av de mest populära iPhone-färgerna på den tiden, men vi har inte sett en sedan iPhone 7.

kan du steka korv

iPhone XS och 11 Pro introducerade New Gold, som ska överbrygga klyftan mellan vanligt guld och roséguld, men det är ingetdera.

Vi skulle vilja se en ny iPhone som stoltserar med den rosa nyansen av några av sina föregångare, även om den är på ett mer diskret sätt än tidigare.

Tyvärr är det lite väntan innan vi får reda på om något av ryktena är sanna - Apple lanserar vanligtvis sina flaggskeppssmartphones i september!

Mest lästa
Missa inte

Se Även: