Inuti Barbara Windsors tredje äktenskap med hängiven toyboy -make Scott Mitchell - och hans löfte att skydda henne till slutet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Barbara Windsors kärleksliv läser som något ur ett tvålmanus - tre män, flera affärer och en kortlivad romantik med hennes Carry On -filmpartner Sid James.



Men under senare år fann Barbara äntligen fred med sin tredje make, Scott Mitchell - och trots deras 26 -åriga åldersskillnad har de två levt i stort sett lyckligt någonsin.



Det var naturligtvis tills Barbara, nu 80, fick diagnosen Alzheimers 2014, när hängivne Scott, 55, lovade att ta hand om henne till slutet.



Det lyckliga paret träffades när Babs var 55 och Scott bara 30. De presenterades av vänner, och Barbara bekräftade själv att hon fortfarande var gift med den andra maken Stephen Hollings när de började sin affär.

'På middag med vänner en natt var vi väldigt spetsiga och jag var gladare än jag hade varit på evigheter. Plötsligt tog jag tag i Scotts hand och började springa längs Marylebone Lane och fnissade som en stygg skolflicka, 'skrev hon i sin memoar 2001 All Of Me.

”Vi visste båda att djupa känslor rörde sig. Jag kände att det var allvarligt när jag gjorde något av karaktär: jag ringde Scott och bjöd in honom. Jag kände mig som fru Robinson i The Graduate. '



När hon gav beskedet om hennes affär till sin man, hånade Stephen henne för att hon valde en man så mycket yngre än henne.

Helen Wood skådespelare avslöjade

Efter åtta års dejting, år 2000, gifte sig Babs och Scott i hemlighet på Dorchester -hotellet med bara tre vittnen. Hon beskrev sin tredje bröllopsdag som 'den lyckligaste dagen i mitt liv' och erkände att hon inte kunde sluta gråta av lycka.



De träffades medan Babs fortfarande var gift (Bild: Getty Images Europe)

Den före detta skådespelaren och rekryteringskonsulten hade varit en stödpelare för henne under hela sin torka under 1990 -talet, när hon hade en skuld på 1 miljon pund efter uppbrottet av hennes andra äktenskap.

För att rensa den skuld hon var skyldig tog Babs sig på vägen med en enkvinna musikalisk variation, som hon framförde runt om i landet.

Scott var med henne varje steg på vägen, och förra året kom han ihåg den bittra söta ömheten han kände när han såg sin utmattade dåvarande flickvän krypa ihop på golvet för en tupplur.

'Jag stod där och tittade på henne ett tag. Hon såg så sårbar ut, sa han.

Barbara Windsor och Scott Mitchell

Hon sa att han är det bästa som någonsin hänt henne (Bild: Daniel Deme / WENN)

'Jag kände mig desperat ledsen över att den här kvinnan hade jobbat hårt hela sitt liv men här låg hon på ett kallt, smutsigt golv.'

Han körde henne också till hennes första EastEnders -audition 1994, när hon var så nervös kastade hon upp bredvid deras bil utanför Elstree -studion.

Scotts tysta hängivenhet till sin fru har varit uppenbar sedan dess, hon stod upp för henne när hon erkände att hon hade fem aborter mellan 20 och 42 år och accepterade hennes beslut att inte vara mamma på grund av sina föräldrar & apos; eget turbulent äktenskap och skilsmässa när hon var 16.

Han agerade också som terapeut för hennes känslomässiga bagage som härrör från hennes trasiga förhållande till hennes pappa, som tog slut när hon bevisade honom i rätten under skilsmässan.

'Att träffa Scott är det bästa som någonsin hänt mig', sa Barbara 2017.

'Han plockade upp omedelbart allt känslomässigt bagage om min pappa och sa, & apos; Du behöver inte fortsätta att tilltala män för att kompensera för det som hände. & Apos;

'Jag har aldrig haft terapi men Scott och jag pratar mycket och jag har arbetat med många saker om mig själv-särskilt att jag är en folkglädje som aldrig kan säga nej till någon', tillade hon.

Nu har Scott blivit offentlig med sin hustrus demensdiagnos och erkänt att han levt i rädsla för att hon skulle säga något olämpligt och att nyheterna skulle komma ut.

Efter att ha öppnat om det hjärtskärande ögonblicket de fick reda på, hade Babs Alzheimers, sa Scott till Sun: 'Hon började gråta och höll tillbaka det, sträckte ut handen mot mig och munade, & jag är så ledsen. & Apos;

Barbara & rsquo; s första ord till Scott när hon fick diagnosen var 'ledsen' (Bild: Getty)

Barbara Windsor Scott Mitchell

Han har lovat att stå för henne för alltid

'Jag pressade tillbaka hennes hand och sa:' Oroa dig inte, vi kommer att vara okej. '

Han fortsatte: 'Jag kan inte skydda henne längre. Jag vet att rykten cirkulerar i showbusiness -kretsar.

'Jag vill att allmänheten ska veta eftersom de naturligtvis är väldigt lockade av Barbara och hon älskar att prata med dem.

'Så snarare än att jag lever i rädsla kan hon bli förvirrad eller upprörd, de kommer att veta att om hennes beteende verkar konstigt beror det på Alzheimers och accepterar det för vad det är.'

Se Även: