I'm A Celebrity 2019 startdatum bekräftat - och det är mindre än 3 veckor kvar

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Startdatumet för I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! 2019 har bekräftats.



Den helt nya serien startar söndagen den 17 november på ITV.



Den kommer att innehålla en ännu obekräftad rad med stora och små kändisar, presenterade av Ant McPartlin och Declan Donnelly.



Good Morning Britain-värden Kate Garraway, Coronation Street & rsquo; s Andrew Whyment och före detta EastEnders-stjärnan Jacqueline Jossa är alla bland de stora namnen som sägs ha anmält sig i år.

Ant och Dec återförenas för IAC 2019 (Bild: GoffPhotos.com)

I & apos; m A Celebrity is back!



Det kommer efter att Autumnwatch -presentatören Chris Packham uppmanade Ant och Dec att axla Bushtucker -rättegångarna i år på grund av påståenden om grymhet mot de inblandade djuren och insekterna.

'När jag ser dem skadas eller dödas för underhållning undrar jag om vi inte är på medeltiden. Det skiljer sig inte från en cirkus, du vet, och vi har blivit av med våra cirkusar med vilda djur, 'insisterade Chris.



År 2014 skrev han ett öppet brev till värdarna Ant McPartlin och Dec Donnelly och bad dem sluta 'undergräva respekten för livet'.

Dec är frusen över i trailern för nästa månads I & apos; m A Celebrity (Bild: ITV)

Han och Ant kommer att leda showen igen för första gången sedan 2017 (Bild: ITV)

'Jag har aldrig träffat Ant och Dec, men om jag gjorde det skulle jag chatta om det,' fortsatte han.

'Folk tjänar mycket pengar på det här, men människor tjänade mycket pengar på barnarbete och slaveri andra obehagliga saker och det fortsatte inte när de insåg att de hade fel.'

En ITV -talesman sade: 'I & apos; m A Celebrity följer alla nationella och regionala lagar om användning av insekter, djur och reptiler.'

Samtidigt är I & Aos A Celebrity: Extra Camp-värd Emily Atack har avslöjat att hon har 'räknat ut' vilka stjärnor som kommer att finnas i årets line-up./

Den tidigare Inbetweeners -stjärnan, som var i huvudlägret förra året tillsammans med kung av djungeln Harry Redknapp, sa att hon är glad över att vara på väg tillbaka ner under.

Emily Atack kommer att vara värd för årets Extra Camp -spinoff (Bild: PA)

'Jag är så upphetsad att gå tillbaka någonstans som bara förändrade mitt liv', sa hon Digital spion vid årets Pride Of Britain Awards.

'Jag kan inte vänta. Den platsen för mig, jag har bara den bästa anslutningen och jag kan inte vänta. Jag skulle ha blivit hjärtkrossad om jag inte hade något att göra med det i år. Jag hade varit så avundsjuk att se alla gå in.

'Det kunde inte ha blivit bättre än så. Jag var den lyckligaste människan i världen som fick det jag hade. Jag hoppas verkligen att de människor som går in i år är lika glada som jag var som det gör upplevelsen. '

Hon fortsatte: 'Jag kunde inte säga. Jag känner ett par men jag har inte fått något bekräftat för mig, men jag löste saker för att jag är smart. Jag kan inte säga [vem jag skulle vilja gå in] för då tror du att det är en ledtråd.

'Om det var någon i världen, få Bradley Cooper i de små byxorna i duschen. Drömman.'

*I & apos; m A Celebrity återvänder på söndagen den 17 november kl 21.00 på ITV

Se Även: