Hur man tar fantastiska bilder på natten med din iPhone 7 -kamera

Iphone

Ditt Horoskop För Imorgon

Att fotografera på natten är alltid en utmaning, eftersom bristen på ljus leder till potentiell oskärpa i kameran, korniga bilder och oskiljbara motiv.



Den uppenbara lösningen är att slå på blixten, men det kan få motiv att verka uttömda och lämna bakgrundsfunktioner inneslutna i mörker.



Tidigare krävde bra fotografering i svagt ljus användning av en DSLR-kamera, men smarttelefonkameror har kommit långt under de senaste åren.



Nu, genom att justera några av inställningarna, är det möjligt att ta kreativa och atmosfäriska bilder utan att behöva någon specialutrustning.

Phil Schiller, Senior Vice President of Worldwide Marketing på Apple Inc.

Phil Schiller, Senior Vice President of Worldwide Marketing på Apple, diskuterar kameran på iPhone 7 under ett Apple media -evenemang i San Francisco, Kalifornien (Bild: REUTERS)

För att markera lanseringen av kampanjen 'One Night on iPhone 7' har Apple samarbetat med två brittiska fotografer - Ruairidh McGlynn och Arif Jawad - för att testa sina senaste smartphones.



Både iPhone 7 och iPhone 7 Plus har båda ett antal funktioner avsedda för fotografering i svagt ljus, inklusive optisk bildstabilisering, bländare f1./8 och ett objektiv med sex element.

Den större bländaren ƒ/1,8 tillåter upp till 50% mer ljus på kamerasensorn än iPhone 6s och optisk bildstabilisering minskar oskärpa i samband med rörelse och handskakning.



'Jag blev omedelbart förvånad över telefonens förmåga att kompensera för bristen på ljus', säger McGlynn.

tesco delivery saver fungerar inte

'Från det ögonblick du aktiverar den inbyggda kameraappen och förhandsgranskar din bildruta på skärmen är det uppenbart att iPhone -kameran låter dig ta skarpa, skarpa bilder med fantastiska färger och toner i svagt ljus.'

Ruairidh McGlynn reste med hundspann genom Island och stannade för en paus i denna isgrotta

McGlynn reste till Island för att fotografera den avskräckande terrängen i Arktis och reste över natten med hundspann.

En av McGlyns mest spektakulära skott togs inuti en grotta och fokuserar på en figur som använder en eldfackla för att navigera sig ut ur grottan.

'Det fanns några bilder där jag blåste ut ingången till grottan med hjälp av exponeringskontrollen, så det verkade som att figuren gick in i denna fantastiska ljusvägg,' sa han.

'I andra fall kunde jag inte och du kunde plocka fram de stora istapparna vid ingången till grottan och det var en fantastisk kontrast av varmt och kallt ljus som fungerade riktigt bra.'

Samtidigt använde Jawad sin iPhone 7 för att ta bilder av en föreställning på Brixton Jam i London.

Fler bilder tas på iPhone än någon annan kamera i världen

'Det var ganska svårt att få de skott som jag ville, men efter en tid och vänja mig vid miljön där lyckades jag ta skotten', sa han.

'Att hålla ljuskällan i ramen hjälper telefonen att ställa in exponering snabbare, vilket hjälper dig att fånga det ögonblicket skarpt vid rätt tidpunkt. '

leslie ash plastikkirurgi

För att hjälpa iPhone -användare att ta bättre bilder på sina mobila enheter har Apple sammanställt följande lista med tricks och tips:

Starta din kameraapp

    • Svep åt vänster på låsskärmen för att komma åt din kamera ännu snabbare med iOS 10.

    • Be Siri att 'ta ett foto' för att starta din kameraapp.

    • Be Siri att 'ta en selfie' för att starta selfie -läge i kameraappen.

    Skapa ditt foto

      Reuben Wu reste från Chicago till vulkanerna i Indonesien (Bild: Reuben Wu)

      • Om du vill visa ett rutnät som kan hjälpa dig att justera bilder går du till Inställningar> Foton och kamera och aktiverar sedan rutnät.

      • Tryck lätt på skärmen för att låsa exponering och fokus. Detta är särskilt praktiskt när du skjuter en specifik punkt i en scen med mycket rörelse.

      • iPhone 7 Plus -användare kan trycka en eller två gånger på foton och videor för optisk zoom med 2x. De kan också trycka och hålla ned för att zooma upp till 10x.

      Mode porträtt

      • iPhone 7 Plus-användare har en extra inställning som kallas Porträttläge som guidar dig i realtid med en live-förhandsvisning av djupeffekten, inklusive hur du bäst tar avstånd från kameran från motivet.

      • Ju längre ditt motiv är från din bakgrund, desto mer uttalad blir oskärpa -effekten.

      • Skjut mot en icke-solid bakgrund för att få ut det mesta av djupeffekten.

      Jennifer Bin försökte visa ett annat perspektiv på Shanghai (Bild: Jennifer Bin)

      Ta ditt foto

      • Vill du ta en bild medan du spelar in? Ta tag i den genom att knacka på den vita cirkeln till vänster om din inspelningsknapp.

      • Du kan använda Burst -läge för att kontinuerligt ta 10 foton per sekund. Gå bara till Kamera -appen och håll ned slutaren.

      • Om du har bråttom kan du eventuellt använda dina hörlurar för att ta ett foto.

      Redigera ditt foto

      • Du kan nu lägga till ett filter i dina Live Photos och justera dess exponering.

      Se Även: