Gordon Ramsay Costa Del Nightmare -restaurang som står inför ny katastrof

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En restaurang som Gordon Ramsay förvandlade i det första avsnittet av hans nya tv -serie står inför en ny mardröm.



Mer än fyra miljoner tittare såg kocken förvandla det äckliga familjedrivna Mayfair till läckra Jack's Chicken Shack på C4: s Ramsay Costa Del Nightmares förra månaden.



Men ett söndagsspegelbesök har funnit att restaurangen i Spanien-som drivs av en brittisk ex-pat-nu är i kris.



När våra reportrar kom in för lunch förra veckan hittade vi platsen praktiskt taget öde. Personal har sparkats och ägaren Jon Diaz - som tar över från sina föräldrar Jack och Pat - har till och med ändrat Ramsays recept och skryter: Mina är bättre.

Gordon Ramsay

Superstjärnkock: Gordon Ramsay (Bild: Getty)

Men en lokal skrev på Facebook: Jag passerar denna plats varje dag och det är normalt tomt.



Storbritanniens favoritchokladkaka

Situationen är långt ifrån avsnittet som sändes för två veckor sedan. När kocken med Michelin-stjärnan kom beskrev han maten som slarvig och äcklig-och stängde av restaurangen i Fuengirola på Costa del Sol och övervakade en massiv sanering. När han gick därifrån efter att ha behärskat sin vanliga upprustning, stod kunderna i kö runt kvarteret.

Kusten vimlar fortfarande av turister vid den här tiden på året och andra restauranger vid havet är fullsatta. Men när våra reportrar kom till Jack's Chicken Shack och stannade i mer än tre timmar såg de färre än 20 slagare genom dörrarna.



Tjänsten var inte upp till grunden - vår förrätt kom med huvudrätten och kycklingsteken var kall och smaklös.

Trots initiala framgångar efter att kamerorna slutade rulla, säger John att han ändrade Ramsays kycklingrecept efter kockens sista besök i maj - och insisterar på att det är godare. Han sa: Gordons var okej men min var bättre.

omröstning

Vem är din favorit kändiskock?

1000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

Gordon RamsayJamie OliverNigella LawsonRick SteinDelia Smith

På showen sa kocken att han hoppades kunna öka antalet upp till 3000 £ i veckan. Men restaurangen förlorar 2500 pund i månaden.

Och trots att de blev chockade över Gordons ständiga svordomar visar familjen nu stolt avsnittet på en loop på en storbildsskärm i restaurangen. Ägarna säger att de inte skyller Gordon för sin situation och skulle välkomna honom tillbaka.

Mitt i kaoset har den tidigare kocken Juan-som fick veta av Ramsay att han bara var lämplig för gryttvätt-avskedats. Han lämnar den här veckan efter 24 år, utan att veta vad han ska göra härnäst. Jag är väldigt ledsen, sa Juan. Jag gillade att jobba här.

Oönskade kunder har smällt på restaurangen. Eve Thompson, som bor i närliggande La Cala, sa: Vi trodde att vi skulle få mat upp till standarden på en Gordon Ramsay -restaurang men det var inget liknande.

John medger att saker är så dåliga att de kan behöva säljas till jul. Vi kommer inte att hålla en vinter till, sa han.

Se Även: