George Floyd: Duffy raderar våldtäktsinlägg för att stödja Blackout Tuesday

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Duffy har tagit bort alla spår av hennes inlägg på sociala medier om hennes våldtäkter för att stödja Blackout Tuesday -protesten.



Sångaren är en av ett antal stjärnor för att lägga upp en bild av en svart låda på Instagram för att hedra George Floyds liv och kräva rättvisa för hans död.



Tidigare i år återkom Duffy för att förklara varför hon hade försvunnit från det offentliga livet.



35-åringen avslöjade modigt den fruktansvärda kidnappningen och våldtäkten som hon hade genomgått tio år tidigare, och den förlamande påverkan det hade på henne.

Efter år av att ha skakat bort från rampljuset, kom Duffy fram för att dela den förödande historien om vad hon hade varit med om.

Jag är en kändis Jacqueline där

Duffy stöder protest mot Blackout Tuesday (Bild: duffy/Instagram)



Men nu lägger hon sina egna demoner åt sidan för att visa stöd för George, en obeväpnad svart man som dödades under hans gripande.

Det enda inlägget som nu syns på Duffys Instagram -sida är en vanlig svart fyrkant.



Hon skrev det med en emoji med ett svart hjärta.

Efter att ha tappat uttalat sig i hopp om att hjälpa andra våldtäktsoffer använder Duffy nu sin röst för att stödja Black Lives Matter -rörelsen.

hur man ser ut som barbie

Dela delade inlägget på Instagram (Bild: Instagram)

George dödades efter att ha blivit klämd till marken av halsen (Bild: Avalon.red)

I april delade Duffy de skrämmande detaljerna om hennes prövning i ett blogginlägg.

st johnstone spelare slåss

Hon skrev: 'Det var min födelsedag, jag blev drogad på en restaurang, jag blev drogad sedan i fyra veckor och reste till ett främmande land.

”Jag kan inte komma ihåg att jag satte mig på planet och kom runt bak i ett färdande fordon. Jag lades in på ett hotellrum och förövaren återvände och våldtog mig.

'Jag kommer ihåg smärtan och försökte hålla mig medveten i rummet efter att det hände. Jag var fast med honom en annan dag, han tittade inte på mig, jag skulle gå bakom honom, jag var något medveten och tillbakadragen. Jag hade kunnat bli av med honom. '

Duffy tog bort resten av sina Instagram -inlägg (Bild: Instagram)

Duffy, som arbetar med sin smärta med hjälp av terapi, visade idag sitt stöd för George.

46-åringen dödades i Minnesota efter att en polis fäst honom i marken genom att knäböja i halsen.

lily allen på glastonbury

George hördes ber om att bli släppt och berättade för poliser att han inte kunde andas.

Efter hans död har protester arrangerats runt om i världen som kräver rättvisa för George och med människor som visar stöd för Black Lives Matter -rörelsen.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

De fyra poliser som var inblandade i gripandet avskedades från polisen förra tisdagen, dagen efter att den dödliga händelsen utspelade sig i Minnesota största stad.

hur man tjänar £10000 uk

Staden identifierade dem på onsdagen. De är Tou Thao, Thomas Lane, J Alexander Kueng och Derek Chauvin, 44, som sågs knäböja på George's hals.

Chauvin har gripits och anklagats för mord i tredje grad och mord på andra graden.

Se Även: