Gemma Collins smäller Jason Gardiner när hon stöder Dancing on Ice -påståenden

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Den tidigare Dancing on Ice -deltagaren Gemma Collins höll inte tillbaka på onsdagen, eftersom hon fick frågan om påståenden att Jason Gardiner kanske inte återvänder till showen som domare.



Jason och Gemma krockade berömt i luften under den senaste serien, vilket visade en allvarligt besvärlig tittning.



Gemma anklagade domaren för att ha mobbat henne och till och med kallat ut honom live på luften över hans kritik mot henne och hennes framträdanden.



Nu har hon sagt sitt om rapporterna att han inte kommer tillbaka för ytterligare en tid, med The Sun som rapporterar att han vetter mot yxan.

Gemma Collins har stött påståenden att Jason Gardiner kan bli avstängd från Dancing on Ice (Bild: ITV)

När hon talade om Good Morning Britain sa hon till värdarna Ben Shephard och Kate Garraway att nyheten inte kunde bli bättre.



amazon prime day 2019

När Kate bad om sin syn på rapporterna sa hon: Hallelujah, låt oss vara rättvisa, han arbetar bara två gånger om året i TV. Jag tror att han gör Dancing on Ice och panto.

Skulle vi sakna honom i år? Helvete nej!



Jason och Gemma slogs samman under Dancing on Ice (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

Gemma förklarade sina kommentarer och sprängde stjärnan igen för hans behandling av henne medan hon var på showen tidigare i år.

Hon sa: Hos mig tittar folk förmodligen på det här och tänker 'hon är lite stark', men du kan kritisera någon, men du behöver inte bli personlig.

Kritisera mig hela dagen, men bli inte personlig särskilt med psykisk hälsa och mobbning och sånt nu.

Gemma tog sikte på Jason över sina kommentarer (Bild: ITV)

Gemma tillade sedan: Halleluja, det här är bra nyheter. Min show börjar ikväll, Jason Gardiner kommer inte tillbaka, det kan inte bli bättre.

Det kommer mitt bland påståenden från The Sun, efter att en källa berättade för dem: Chefer har blivit oroliga mot bakgrund av att Jeremy Kyle Show tog slut, att tävlande kan ha anledning att klaga.

'Efter raderna med Gemma förra året började producenterna göra tysta förfrågningar om potentiella ersättningar.'

Good Morning Britain sänds vardagar klockan 6 på ITV.

Se Även: