Furi-recension: det mest stilfulla snabba bosskampspelet

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Det kanske inte är det första spelet som enbart fokuserar på bosskamper, men det är definitivt det stiligaste.



Med ett sprakande elektroniskt soundtrack och en konststil som ligger någonstans mellan Tron och en japansk tecknad anime från 80-talet, är Furi ett utmanande och tillfredsställande actionspel.



Du kommer att ta dig an en serie av allt svårare bosskamper över främmande neonlandskap beväpnade endast med ett svärd och en laserpistol.



Furi spel

Furis konststil ligger mellan Tron och en japansk tecknad animeserie från 80-talet

Med skjut, snedstreck, parera och undvik rörelser måste du övervinna kul-helvetes projektilvågor, skiftande stridsarenor och fiender med otäcka trick i ärmarna, som osynlighet och automatiska avskärmningsförmåga.

Precis som de bästa arkadspelen uppmuntrar Furi övning och skicklighet, vilket kräver att du lär dig chefsmönster och straffar dig för överhastade rörelser.



Genom att blanda twin-stick shooter-mekanik med tidskänsliga svärdsvepningar, kommer du att slås tillbaka många gånger innan du når spelets slutsats – vilket delvis kan förklaras med en knepig pareringsfärdighet som inte alltid gynnar spelaren rättvist.

Öppna gameplay

Furi är ett fartfyllt actionspel som enbart fokuserar på bosskamper



Furi uppvaktar ibland frustration. Men när du har lärt dig dess egenheter och hamnat i ett Zen-liknande tillstånd av undvikande, snabba skott och stulna hugg, lyser det.

För dem som älskar en episk strid och längtar efter gamla arkaddagar kommer Furi att vara en trevlig överraskning.

Plattform : PS4 , PC

Pris : £18,99 på Steam (för närvarande gratis på PS4)

Senaste spelrecensioner
Mest lästa
Missa inte

Se Även: