Första titt på Thomas Cook Airlines renoverade långdistansstugor med nya Economy och Premium

Resa

Ditt Horoskop För Imorgon

Här är en första titt på de nya Thomas Cook Airlines -stugorna på den renoverade Airbus A330 långdistansflottan med sin grå och gula design.



alla covid-symptom uk

Economy kommer att innehålla ergonomiskt utformade 31-tums lättviktsstolar och 8,9-tums pekskärm på begäran under flygning med en rad blockbuster-filmer.



Resenärer till New York, Miami, Las Vegas, Orlando, Kuba och Karibien kommer att serveras en trerättersmåltid designad av kändiskocken James Martin, snacks som standard, och få 23 kg bagageutrymme (20 kg på rutter utanför USA) och 6 kg handbagage.



Stil: passagerare i den nya Thomas Cook Economy -kabinen kommer att kunna se blockbuster -filmer

Premium kommer att debutera på flygbolagets fyra Manchester-baserade A330: er med 35in-sitsar i 2-3-2-konfiguration, med justerbart nackstöd och fotstöd, bord i armstödsfack och samma uppgraderade underhållningssystem.

Andra fördelar inkluderar 2 x 23 kg (USA) eller 1 x 30 kg (icke-USA) bagage, 10 kg handbagage, Premium incheckning och bagagefall, snabbspårningssäkerhet och ombordstigning. Belfastpassagerare kommer också att få Premiumhytten.



Ombord finns en välkomstdrink, en tre-rätters Premium James Martin-måltid, gratis alkoholhaltiga drycker, plus ett tillbehörssats, hörlurar, kuddar och filtar samt tidningar och tidskrifter.

Flygbolagschef Christoph Debus sa: Det är goda nyheter för våra långdistanskunder 2015 att de kommer att uppleva våra nya och väsentligt förbättrade stugor och service ombord.



vad betyder 510

Måltid: kändiskocken James Martin skapade in-flight-maten för Thomas Cook

'När fler och fler kunder bokar flygsäten är det också viktigt att vi tävlar med reguljära flygbolag på dessa rutter och kombinerar stort värde och bra service för att ge enastående valuta för pengarna för den kunniga långdistansresenären.

pam st clement partner

Våra helt nya långdistans -ekonomihytter och service kommer att utmana uppfattningarna om vårt flygbolag, och vår nya Premium kommer att säkerställa att kunderna upplever ett stort utbud av tjänster, oavsett om de firar en speciell händelse och vill flyga med stil eller behöver koppla av på en affärsresa.

Priser till New York i ekonomi kostar från £ 389 retur, Premium från £ 649; Miami från £ 449 och £ 749. På rea nu. thomascookairlines.com .

Komfort: det nya utseendet Thomas Cook Premium -hytten finns från Manchester och Belfast

Se Även: