Fearne Cotton: Jag vill ha en andra bebis men jag skulle vilja göra Strictly en dag

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Baby love: Fearne Cotton vill ha en bror eller syster till sonen Rex(Bild: BBC/Xposure)



Fearne Cotton säger att hon är desperat efter att få ett andra barn.



Men Radio 1 DJ: n hoppas att hennes barn inte tvingar henne genom stressen hon gav sin egen mamma när hon växte upp.



Under en virvelvind gifte Fearne sig med Jesse Wood, son till Rolling Stones -gitarristen Ronnie, och första barnet Rex fyllde år.

Och hon avslöjade att paret kommer att försöka lägga till sin yngel i år.

Ett annat barn skulle vara en välsignelse, sa hon till Sunday People. Vi låter naturen ta kontrollen och se vad som händer.



Fearne, 33, sprängde tanken på att hon någonsin var ett riktigt vildbarn och sa att hon nu undviker showbiz-livsstilen till förmån för tysta familjenätter-och hennes ambition är att presentera Strictly Come Dancing.

I början av 20 -talet slog jag definitivt igenom mamma, erkände hon. Jag flyttade gränserna och hade tveksamma pojkvänner.



kanye west vma 2013

'När jag skulle gå ut och gå på spelningar berättade jag förmodligen inte var jag var.

Fearne och Jesse på deras bröllopsdag

Grattis på dagen: Fearne och Jesse på deras bröllopsdag (Bild: Getty)

Ibland visste hon inte ens om jag var i landet. Jag föreställer mig att jag orsakade larm då. Det inser du inte förrän du är förälder.

Jesse fick ingen nytta när han var ung också så det vore bara öknar om våra barn gjorde detsamma.

'Men vi ska göra som våra föräldrar gjorde. Vi visar bara våra barn att vi finns där för dem oavsett vad.

Fearne berättade hur människor blir förvånade när de hör att hon vanligtvis ligger i sängen vid 21 -tiden. Jag sa adjö till mina festdagar i 20 -årsåldern, insisterade hon.

Det finns en konstig missuppfattning att jag var detta vilda festdjur och när jag fick ett barn slutade jag. Men jag slutade festa 25 år gammal och har varit en riktig hemfågel sedan.

Jag ligger normalt i sängen och läser 21.00 och sover vid 10.

När Jesse och jag blir inbjudna nu säger vi: ”Åh nej!” Festdagarna är över. Jag kan inte tänka mig något värre.

Mammas ord: Fearne med sonen Rex (Bild: Xposure)

Om det inte är något vi verkligen vill göra går vi inte. Vi älskar att vara hemma och vara föräldrar till Rex, som fyller två år nästa månad. Hon och Jesse, 38, hade ett lågmält bröllop i somras och Fearne sa att hon älskar att vara en del av Woods-familjen.

Hon var värd för Ronnie och hans fru Sally plus sina egna föräldrar för en stor familjejul hemma i Richmond, västra London. Hon lade upp ett foto på nätet av dem runt bordet.

Fearne har också anammat en roll som styvmamma till Jesses två barn från hans tidigare äktenskap med modellen Tilly Boone - Arthur, 12 och Lola, åtta.

Vi bor i närheten så vi har de två barnen ganska mycket - och Rex avgudar dem, sa hon. Vi har verkligen tur. Tilly är en fantastisk mamma och det finns en härlig dynamik i vår familj.

Fearne Cotton vid jul

Upptagen: Fearne var värd för en familjejul (Bild: Twitter/@FearnCotton)

Förutom familj- och radioarbete jonglerar Fearne med sitt eget mode- och möbelprogram med onlinebutiken Very.co.uk - och räknar med att hon fortfarande inte har fullt upp.

Hon berättade hur hon skulle älska att ta sig an fler sändningsprojekt och presentera, till och med antyda om ett eventuellt framträdande på BBC1's Strictly.

Säg aldrig aldrig, retade hon. Jag vill gärna dansa lite. Jag föredrar att presentera det.

Jag har dansat sedan jag var fyra och trodde att jag skulle bli en dansare. Men jag har alltid velat bli en mamma sedan jag började känna mig som tjurig i början av 20 -talet. Jag älskar varenda bit av att vara en.

Det är det bästa som har hänt mig. Kärleken är utanför skalan.

  • Fearne är ambassadör för Tesco Mum of the Year Awards 2015. Besök www.tesco.com/living för mer information eller följ @Tesco #MumoftheYear.

Så här? Visste du att vi har en dedikerad TV- och filmsida på Facebook?

Se Även: