Fanta lanserar en ny smak - och du kanske känner igen den från din semester

Pojkar

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi gillar utseendet på det här(Bild: Fanta)



Det är en stor dag för Storbritannien, eftersom Fanta lanserar en helt ny smak för sitt brittiska dryckesutbud för första gången - och du kanske redan har provat det.



Efter en enorm efterfrågan från varje man/kvinna och hans hund på sociala medier har Fanta officiellt meddelat att de snart kommer att lägga druva noll till sin samling.



Den nya smaken kommer med apelsin, isig citron och god gammal frukt, och kommer att lanseras i utvalda brittiska butiker från februari och rikstäckande från slutet av mars, tillgänglig i 500 ml flaskor och 330 ml burkar, samt en 4x330 ml multi-pack och två-liters flaska.

Det kommer bara ut i noll sockerform

Nyheter om det nya tillägget avslöjades ursprungligen på erbjudanden forum hotukdeals , med Fanta sedan de bekräftade själva nyheten.



Intressant nog, för att undvika den nya sockerskatten, kommer den nya druvsmaakdrinken bara att lanseras i märkets nollversion. Ett kontroversiellt drag för det berömda läskedrycksföretaget.

Rosalind Brown, marknadschef för smaker och vuxna sa: Druvsmak har visat sig vara en fast favorit i våra Freestyle -maskiner och vi är glada över att permanent lägga till smaken i Fanta zero -serien.



Väldigt spännande

Vi har haft glädje av att introducera en explosion av fruktiga nya varianter i sortimentet, som vi hoppas att våra nuvarande fans och de som vill prova något nytt kommer att gilla.

Men även om det kan vara nytt för Storbritannien, har samma smak av drycken varit tillgänglig i vissa områden i Sydamerika, till exempel Brasilien, liksom i Sydafrika ett bra tag nu.

Vi är mycket vana vid de andra Fantasakerna (Bild: AFP/Getty Images)

Amazon (som säljer sex burkar av grejerna för £ 14 ) rapporterar att Fanta Grape tydligen är den näst mest populära läsk i Sydafrika efter Coca-Cola (som äger Fanta).

På listan beskrivs Fanta -druva som att den har en 'härlig uppfriskande söt skarp smak' som är full av druvsmak. '

Den nya introduktionen kan i slutändan spara dedikerade fans mycket dollar i längden, med tanke på att vi upptäckte människor som säljer burkarna på eBay för £ 15,99, för ett paket med 24 som gick in på datum i augusti förra året. Sinnessjuk.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Mer för matälskare
Hur man får en gratis pizza Bästa bottenlösa bruncher i Storbritannien Storbritanniens bästa eftermiddagste Restaurangerbjudanden

Se Även: