Föräldrar döper sina barn efter Pokemon-karaktärer när Pokemon Go-spelet blir stratosfäriskt

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Squirtle, Pikachu och Meowth kunde hittas i våra klassrum på så lite som fem år, efter att experter förutspår en ökning av antalet bebisar - uppkallat efter POKEMON.



Pokémon Go har tagit världen med storm och kommer att inspirera nästa generations babynamn efter sin framgång, har en babyorganisation avslöjat.



topp 10 reseföretag i Storbritannien

Personalen på Baby Centre, en organisation som ger råd till föräldrar, tror att antalet Pokemon-inspirerade moniker kommer att öka under de kommande månaderna, som Otto, Hettie, Delphine eller Flynn.



Bebisnamn kommer från de mest osannolika ställen – även mobilappar (Bild: Getty)

Global chefredaktör för Baby Center, Linda Murray, sa: 'Föräldrar letar alltid efter popkultur för inspiration av babynamn och just nu blir det inte hetare än Pokemon Go.

frankie fraser dave courtney

'Det är möjligt att föräldrars entusiasm för spelet kommer att återuppliva deras kärlek till varumärket och sätta igång en fullfjädrad namntrend.'



Företaget är välkänt för att spåra trender inom babynamn, med popkulturfenomen som Game of Thrones och Downton Abbey som ofta påverkar vilka namn som är populära bland allmänheten.

Pokémon GO
Mest lästa
Missa inte

Se Även: