Emily Blunt talar om att Michael Bublé lurar rykten och erkänner att deras splittring var 'komplicerad'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Emily Blunt har äntligen tagit upp rykten som ex -pojkvännen Michael Bublé lurade på henne.



Den 32-åriga skådespelerskan, som skilde sig från den kanadensiska sångaren 2008 efter tre år tillsammans bland anklagelser om att han hade varit otrogen, medger att deras splittring var 'komplicerad' och hon känner sig inte bekväm med att diskutera det.



På frågan om spekulationer kring deras uppbrott sa stjärnan, som har 19 månader gamla dotter Hazel med maken John Krasinski: 'Jag vet inte, det är komplicerat. Jag vill aldrig prata om det. Jag kan inte göra det. '



Men Emily insisterar på att paret 'hade det bra' tillsammans och hon älskar fortfarande den 40-åriga stjärnans familj, särskilt hans mamma Amber.

Emily har äntligen talat om ryktena (Bild: FameFlynet)

Emily Blunt och John Krasinski

Emily Blunt och nu make John Krasinski (Bild: Getty)



Sicario -stjärnan berättade för Howard Stern i sitt SiriusXM -radioprogram: 'Jag älskade hans familj. Jag älskar hans familj. Det gör jag fortfarande.'

Home -sångaren antydde tidigare att han var skyldig för hans splittring från den brittiska skådespelerskan och hävdade att det förändrade honom helt.



Han talade tidigare i år och sa: 'Jag var en idiot och jag var slarvig och hänsynslös med kvinnornas hjärtan jag var med. Och jag fick min karma. Jag förtjänade det.

Michael Buble med sin fru Luisana Lopilato på lunchen Nordoff Robbins Silver Clef

Michael Buble med sin fru Luisana Lopilato (Bild: IF)

72 meningen med livet

'Jag fick rumpan och hjärtat sparkat och det gjorde så ont att jag tittade mig i spegeln och jag ville inte att det skulle hända igen. Om jag ville bli en lycklig kille och verkligen bli kär skulle jag behöva älska mig själv.

Medan Emily fortsatte att gifta sig med den tidigare The Office USA -stjärnan John 2010, väntar Michael för närvarande sitt andra barn med den argentinska hustrun Luisana Lopilato, som han gifte sig med 2011.

Se Även: