Hunden ser ut som att han varit på en veckolång bender efter att ha blivit stickad av ett bi

Konstiga Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En olycklig chihuahua blev en känsla av sociala medier efter att hans ägare delade ett klipp som visar resultaten av hans försök att leka med ett bi.



TikTok -användare @Angel_campa postade en video med meddelandet: 'Tillbakagång till när min hund blev stucken av ett bi' och fick mer än 15 miljoner visningar när människor lämnades stygn av före och efter skott.



Det visar hans husdjur Alvie slappna av på en filt innan mötet, innan han bytte för att visa att han såg ganska sämre ut för slitage med en svullen kind som lämnade hans ögon mycket olika former och tungan lämnade hängande i munnen.



Filmen förvandlades snabbt till en meme och blev viral när andra människor använde bilden av Alvie för att representera sina egna relaterbara strider.

Alvie före sticket

Alvie blev viral på sociala medier (Bild: TikTok)

kevin morotsannonsen
Alvie med svullet ansikte

Folk jämförde honom med den illamående emoji (Bild: TikTok)



Hans ägare laddade upp klippet med bildtexten: 'Min hund var verkligen trendig på Twitter under en het minut' och det gav mer än 76 000 kommentarer när människor kände igen honom från fotot.

En skrev: 'Så din hund är DEN hunden' och en andra sa: 'OMG DEN HUNDEN VAR TUNGMEMA.'



abby och brittany hensel pojkvän

Andra blev chockade över resultatet av sticket, medan en svarade: 'VARFÖR SER DET UT SOM DET BITAR LIP -EMOJI.'

En annan sa: 'Jag när jag biter i en citron' och någon annan tillade: 'Jag mår så dåligt av att skratta.'

Stackars Alvie är inte den första hunden som blev viral på TikTok efter att ha träffat ett bi för första gången, efter att en liten svartvit valp jämfördes med en & apos; uppblåst panda & apos; när han också blev stucken.

Bilder visade att hans kinder och hals hade ballong i storlek för att lämna honom med ett nästan perfekt runt huvud när människor kommenterade att de trodde att han var en kanin.

En annan skrev: 'Den flugan var lite för kryddig.' Du kan se hela historien här.

Se Även: