Disney Store har just meddelat att de öppnar en ny leksaksaffär

Walt Disney Company

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi kan inte hålla oss inne(Bild: Liverpool Echo)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Bortsett från själva Disneyland är Disney en drömplats för små, där de äntligen kan se sina favoritkaraktärer i verkliga livet.



Och det verkar som att saker håller på att bli ännu bättre (nej, vi trodde inte att det var möjligt heller), eftersom Disney har lagt till en målsida på deras hemsida som antyder något mycket spännande.

Det verkar som om Disney -butiken får ett helt nytt hem online, som lovar att vara 'det bästa Disney, Pixar, Stjärnornas krig och Marvel -produkter, allt på ett ställe! '

Det kommer att bli en helt ny värld (Bild: REUTERS)



Uppenbarligen kommer den nya sajten att visas live på onsdagen (1 augusti), utan tvekan fler leksaker än någonsin tidigare, från mjuka leksaker till prylar till ryggsäckar.

Du kan se sidan själv på deras webbplats, där texten lyder 'Med spännande nya samarbeten kommer vi att ge dig ett stort urval av helt nya produkter, alla med den höga Disney-kvalitet som du förväntar dig.'



1 augusti är den stora dagen (Bild: Publicitetsbild)

Efter att ha sett en hel del samarbeten mellan det nostalgiska märket och andra high street -återförsäljare nyligen, särskilt denna otroliga Snow White -kollektion, och Cath Kidstons Alice och Wonderland -sortiment , kan det också finnas utrymme för det magiska märket att förgrena sig till fler kläder och tillbehörsmöjligheter?

Men vi får vänta och se ...

Läs mer

Primark Disney -samlingar
Ny skönhet och odjuret Aladdin Aristokater Alice i Underlandet

Medan julen fortfarande är långt kvar, kommer den helt nya webbplatsen säkert att vara hem för en rad högst rankade produkter redo för högsäsongen.

Se Även: