Den tyska regeringen tvingades släppa topphemlig UFO-dokumentcache - vad kommer den att avslöja?

Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det har en tysk domstol slagit fast topphemliga dokument angående utredning av potentiellt utomjordiskt liv måste släppas efter en förhör från en tysk medborgare.



Frank Reitemeyer upptäckte först förekomsten av rapporten 2009 efter Exopolitik Tyskland , en UFO-avslöjandeorganisation, släppte information om dokumentet till tyska medier.



Reitemeyer tog det tyska parlamentet, känt som Bundestag, till domstol för att begära att informationen lämnas ut.



Reitemeyer sa till domstolen:

'Jag vill veta fakta och det stör mig att medborgarna i Frankrike, England, USA, Kanada kan se UFO-filerna, och jag är inte informerad som tysk från min tyska regering. Det är därför en sådan påfallande diskrepans'

De brittiska filerna som nämns av Reitemeyer hänvisar till ett löfte från försvarsministeriet att släppa 18 dokument angående UFO.



catherine zeta-jones plastikkirurgi

Utomjordingarna finns bland oss...ja, åtminstone i Tyskland. (Bild: Getty)

Reitemeyers påståenden har inte fallit för döva öron, och Berlins förvaltningsdomstol har beslutat att det ligger inom den tyske mannens rätt att läsa dokumentet.



Förbundsdagen håller för närvarande på att överklaga till Högsta förvaltningsdomstolen i Berlin-Brandenburg och hävdar att dokumenten inte behöver lämnas ut enligt deras upphovsrättslagar.

Kan det vara så att de har något att dölja?

omröstning laddas

Döljer den tyska regeringen bevis på utomjordiskt liv?

500+ RÖSTER HITTILLS

JAINTEMest lästa
Missa inte

Se Även: