The Chase's Paul Sinha förlorade TVÅ STEN i dramatisk kroppstransformation

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Chase -stjärnan Paul Sinha förklarade hur han förlorade två stenar efter en livsstilsomvandling i ett försök att ta reda på vad som var fel med hans kropp.



Paul, 49, har just avslöjat att han har diagnostiserats med Parkinsons sjukdom, efter månader av tester för att försöka förklara symptom som han led.



Quizmästaren, som är känd som The Sinnerman på ITV -showen framför Bradley Walsh, förklarade i ett blogginlägg att han oväntat fick diagnosen typ 2 -diabetes 2018.



Han fortsatte med att delta i ITV: s dokumentär Diabetes: The Fast Fix förra året där han deltog i experimentella medicinska prövningar som levde på en diet på bara 800 kalorier per dag i fyra veckor.

Syftet med showen var att se om det var möjligt för Paul att & fasta sig bättre & apos ;.

Paul Sinha tappade två stenar i ett försök att ta reda på vad som var fel med hans kropp (Bild: ITV)



Quizmästaren har fått diagnosen Parkinsons sjukdom (Bild: PA)

Paul avslöjade tidigare i år att han tappat en sten och sedan förlorade mer.



kim kardashian nya sexband

Han twittrade: 'Jag har tappat en sten i vikt. Om jag förlorar en till har jag ett rop om att få en inbjudan till en gay -priskväll. '

Paul, som har lovat att bekämpa sin Parkinsons diagnos, talade tidigare om sin vikt förra året och hur han kämpade för att gå ner kilon.

Han sa: 'Varje år går jag på diet, jag går på binges, jag går på diet, jag går på binges. Men den 1 januari är det en konstant i mitt liv, [jag är alltid] 13 sten 11 eller 13 sten 12.

Komikern har sagt att hans vikt alltid varierar (Bild: Loughborough Echo)

”Jag är tacksam över att min kropp alltid har betett sig. När jag har uppfört mig illa har vikten alltid gått upp, när jag har skött mig bra går vikten ner.

Jag vet att det är upp till mig, jag har inga ursäkter, jag har inte en snabb metabolism eller långsam metabolism eller svaga ben eller något liknande.

'Min kropp svarar på den respekt jag ger den.'

Paul öppnade om sin diagnos i ett blogginlägg

I ett inlägg med titeln & apos; Diagnosed & apos;, öppnade Paul, som heter Supriya Kumar Sinha, för att få veta att han har Parkinson för bara några veckor sedan.

Han skämtade om att han skulle vara ur spel för att gå med i line-up för Dancing on Ice.

Komikern som också är en färdigutbildad läkare har uppträtt på Edinburgh Fringe och har skapat en karriär inom filmning av faktakomedi och rankas som sjätte i Storbritannien vid frågesport.