Big Brother-vinnaren Jason Burrill avslöjar vad som hände mellan honom och före detta Charlie Doherty vid finalen efterfest

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Charlie och Jason på Big Brother

Big Brother-vinnaren Jason Burrill och före detta Charlie Doherty ignorerade varandra vid kvällens sista efterfest(Bild: Kanal 5)



Big Brother-vinnaren Jason Burrill har avslöjat vad som hände mellan honom och före detta Charlie Doherty under kvällens sista efterfest.



Realitystilen erkände för NEWSAM Online att han var angelägen om att se henne igen - tillsammans med Ryan Rucklegde och Lateysha Grace.



Som tur var hälsade den senare både med en kram efter att han kröntes till mästare.

Tyvärr gav Charlie honom inte samma varma mottagning.

Jason Burrill

BB -vinnaren vill prata med sitt ex (Bild: FameFlynet.uk.com)



Han sa till oss: 'Jag ville verkligen inte ha en scen så vi ignorerade varandra. Igår kväll var det inte tid eller plats för oss att prata.

Jason föreslog sedan att han har oavslutade affärer med sin ex-flickvän och att de desperat behöver ha ett ikapp.



Charlie Doherty, Sam Giffen

Charlie gratulerade inte sitt ex med vinsten (Bild: FameFlynet.uk.com)

'Jag tror att vi måste prata,' tillade han. 'Jag tror inte att saker kan lämnas mellan oss som de är för tillfället. I baren igår kväll pratade vi inte alls - trots att vi befann oss inom två meter från varandra.

'Så ja, en konversation måste äga rum. Jag gör inte & apos; som någon fientlighet eller dåliga känslor. Om saker kan vara vänliga så skulle det vara så bra. Det skulle vara en bra start.

Jason Burrill

Jason skulle inte avslöja hur han kommer att spendera sina prispengar (Bild: FameFlynet.uk.com)

Under vår chatt erkände Jackson att han var chockad över att vinna tävlingen och hade trott att kompis Hughie skulle bli kronad till kung.

Han är dock glad över att vara människors mästare men kommer inte att avslöja hur han planerar att spendera prispengarna.

'Det är personligt', tillade han. 'Det är mellan mig och min pappa.'

Läs mer

Storebror 2018
Big Brother -rollistan Big Brother -vinnare När börjar Big Brother? Allt om Big Brother 2018

Se Även: