Big Brother -vinnaren Jason Burrill får en roll i Hollywood tillsammans med Julia Roberts bror

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

BIG Brother -vinnaren Jason Burrill Shocktober Fest Halloween -lansering på Tulley

Big Brother -vinnaren Jason Burrill åker till Hollywood(Bild: Rex -funktioner)



Vinnaren av sommarens Big Brother, Jason Burrill, har börjat filma på en ny Hollywoodfilm - och kommer att visas på skärmen med Julia Roberts & apos; bror Eric.



Jason , 45, har tagit del i The Dark Return Of Time, som för närvarande filmar i Paris - och har redan anmält sig till ett andra filmprojekt.



På bilden: Eric Roberts>

Jason kommer att visas på skärmen med Eric Roberts, bror till Oscar-vinnaren Julia (Bild: Splash News)

Enligt vänner har Jason - som tidigare arbetat som body double på Spectre and Guardians Of The Galaxy - översvämmats med skådespelarerbjudanden sedan han segrade segrande nerför trappan i Big Brother -huset i juli.

Sedan han lämnade huset har Jason haft fullt upp. Han har börjat filma för The Dark Return Of Time och har kontaktats av många andra producenter.



Jason Burrill, Marc Bannerman och den ryska supermodellen Gia Skova coverflicka för Vogue sett ut för en drink i Chelsea

Jason Burrill ut med sin The Dark Return Of Time co-stars Marc Bannerman och ryska supermodellen Gia Skova i Chelsea (Bild: KPPICTURES.CO.UK)

The Dark Return Of Time -thrillern har också den tidigare Eastenders -stjärnan Marc Bannerman, den ryska modellen Gia Skova, som Jason träffat en nära vänskap med.



Han åker till Paris om några veckor för att filma scener med Julia Roberts bror Eric. Han har gjort riktigt bra för att vara rättvis mot honom. Han har också precis bekräftats för en andra film - det verkar konstigt att han går från Elstree till Hollywood.

Insiders räknar med att han kan vara den mest framgångsrika hemmafrågan i historien. Mig veterligt har ingen annan haft Hollywood -producenter att ringa, tillägger vännen.

Galna, vi vet - det faktum att Nikki Grahame inte spanades av filmstorheter är vår tids största travesti.

Jason Burrill går in i Big Brother House

Jason, strax innan han kom in i Big Brother -huset tidigare i år

Men hans steg in i Hollywood -tiden har inte gått så bra med sina medkamrater.

Han upprörde några av dem genom att välja att inte umgås med dem, förklarar vännen. Han är bara inte intresserad av att spendera tid med någon av dem.

Det är inte personligt, han har bara mycket på gång.

Se Även: