Bästa PS4 -spel för 2020

Playstation 4

Ditt Horoskop För Imorgon

Topprankade ps4 -spel att fastna i i år



kyckling en dag inaktuell

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Letar du efter några nya spel att lägga till i din PS4 -samling? Du kan aldrig ha för många spel, medan vi vanligtvis håller oss till några favoriter, är det trevligt att ha val och att fastna i den senaste spelet.



Även om den mycket efterlängtade Playstation 5 ryktas göra en nära förestående ankomst, utan något officiellt lanseringsdatum eller pris bekräftat - för nu måste vi nöja oss med den största konsolen hittills, PS4.

Hur bra PS4 än är, varje konsol är bara lika rolig som den mängd spel du måste spela, det är därför ett ständigt utvecklat bibliotek med spel är ett måste.

Vi har sammanställt en lista över några av de bästa PS4 -spelen att lägga till i din samling nu, inklusive efterlängtade utgåvor som du vill få tag på.



Bästa PS4 -spel för 2020

Besättningen 2

Besättningen 2

Ta dig an American Motorsports hur som helst du tycker passar in. The Crew 2 erbjuder spelarna en unik spelupplevelse och utforskar Amerika till lands, i luften eller till sjöss.



Testa dina navigerings- och körförmågor och övergå sömlöst mellan flera transportmetoder.

Pris: £ 17,99, spel - köp här nu

Den sjunkande staden

Den sjunkande staden

The Sinking City har en penna -världsstrategi, vilket är en trevlig förändring av det vanliga, nivåformat vi har blivit vana vid. Berättelsen är inspirerad av universum av H.P. Lovecraft, med en lite vriden snurr.

I rollen som detektiv måste du utforska världen via båt, till fots eller till sjöss för att undersöka och lösa en rad mysterier.

Varje mysterium kan lösas på många sätt, vilket möjliggör olika möjliga slut. Under spelet måste du också skydda din egen mentala hälsa för att hjälpa dig att hantera sanningen.

Pris: £ 17,95, Amazon - köp här nu

Resident Evil 2 Remastered

Resident Evil 2 Remastered

Denna nyinspelning av den ikoniska, skräcköverlevnaden från 1998 är ett toppval för originalspelare. Om du tyckte om Resident Evil 2 då kommer spelupplevelsen säkert att imponera på dig.

Med en djupare berättande och fräschare grafik kan det kännas som en ny upplevelse, men de ursprungliga gåtorna och desperationen att överleva zombipestet förblir desamma som det alltid har gjort.

Pris: £ 16.99, Argos - köp här nu

FIFA 20

FIFA 20

Ta med platsen hem. Fifa 20 är fortfarande ett toppval för konsoler universellt, för sportfans gör det spelet till liv i fantastisk realism, liksom möjligheten att bygga din egen trupp. Vi känner alla till en fåtöljvagn, eller hur?

Välj bland olika klubblägen och ta dig an de bästa tävlingarna. Många problem med tidigare versioner av Fifa verkar främst kretsa kring spellägen. Förbättringar kan ses i karriärläget och det ultimata lagläget, vilket ger spelarna mer frihet under spel.

Pris: £ 32,74, Amazon - köp här nu

MLB The Show 20

FIFA 20

fyra i en sängmacka

Skriv ditt eget arv i baseball i major league. Show 20 erbjuder nyare och spännande sätt att spela en av Amerikas största sporter. Med bättre anpassningsbara funktioner kan du bygga och hantera dina

Pris: £ 39,99, Playstation - förbeställ nu

The Witcher 3 Game of the Year Edition

The Witcher 3 Game of the Year Edition

Innan det blev en populär serie på Netflix har The Witcher länge varit ett spännande spel.

Förvandlas till en monsterslagare, med din speciella utbildning för att jaga exotiska varelser som finns på din resa genom ett monsterinfekterade utrymme.

Detta spel av årets upplaga innehåller olika expansioner, en enorm 50 timmar med ytterligare berättande, samt nya områden att utforska i den öppna konceptvärlden.

Pris: £ 20,48, Amazon - köp här nu

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Ett annat konceptspel med öppen värld, mycket efterlängtat i spelsamhället.

Denna äventyrshistoria utspelar sig i en dystopisk nattstad, i en värld besatt av makt, glamour och kroppsmodifiering - låter du bekant?

Du är en oseriös legosoldat i en enorm värld där handlingar kan påverka världen runt dig. Du har ett uppdrag att stjäla nyckeln till odödlighet och du kommer att göra vad som helst för att få det.

Pris: £ 49,99, spel - förbeställ nu

Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima

The Ghost of Tushima har ett intressant koncept och en fantastisk berättelse. Den japanska ön Tushima har invaderats och skadat eller dödat många av de uppskattade krigarna.

Du är en av de sista överlevande på ön, nu tar det några nya stridstekniker och ett förödande krig för att få tillbaka ordningen.

Pris: £ 54,99, Amazon - förbeställ nu

Untitled Goose Game

Untitled Goose Game

kate garraway djungeldusch

Ta en mycket unik spelupplevelse, i form av en busig gås.

Skada din gemenskap, oavsett om den stjäl föremål, tuttar på intet ont anande grannar och i allmänhet terroriserar alla i sikte.

Pris: £ 15,99, Playstation - köp här nu

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Njut av spelsnostalgi med originalkaraktärer, spellägen och spår från Crash Bandicoot - bara med några mycket svalare funktioner och modern grafik.

Sätt tillbaka krocken i förarsätet och åk på intensiva banlopp, med alla vanliga booby -fällor för att glida dig upp.

Du kommer fortfarande att ha möjlighet att spela singelspelare eller flerspelare med vänner, samt ha tillgång till online-spelare för flera spelare.

Pris: £ 29,99, Argos - köp här nu

Se Även: