Bästa Google Pixel 3A -erbjudanden som Currys sänker priset på telefonen i senaste försäljningen

Pixel

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Googles senaste smartphones Pixel 3A och 3A XL har många av samma funktioner som premium Pixel 3 men för ungefär halva priset - vilket gör det till en perfekt investering för alla som vill spara lite pengar på en ny telefon.



Fysiskt ser det mycket ut som den dyrare Pixel 3 och levereras med en fingeravtrycksläsare, tvåfärgad design och en ljus OLED-skärm med en & apos; alltid på & apos; funktion, så att du kan se datum och tid även när du använder det i viloläge.



Google har dock minskat några funktioner för att göra det billigare, och en av kompromisserna är dess processorkraft och lagringsförmåga - men oroa dig inte för att den fortfarande behåller sin fantastiska kamerakvalitet och har till och med ett hörlursuttag.

För dem som redan är imponerade av £ 399 prislappen för Pixel 3A -modell , kommer att bli ännu gladare att veta att Currys har sänkt priset på handenheten både i butik och online på currys.co.uk ännu längre under sommaren & apos; Black Tag & apos; försäljningsevenemang.

Återförsäljaren säljer alla färger Pixel 3A för £ 349 - en besparing på £ 50, och Pixel 3A XL för 399 kr istället för 469 £ - en besparing på 70 £. Mega -försäljningen beräknas pågå till 16 juli, med prissänkningar på ett antal topp- och teknikmärken.



khabib fight time uk

Andra återförsäljare har också sänkt priserna för att matcha Currys och vi har listat några av återförsäljarens största rivaler nedan.

Vi har också hittat några av de bästa månatliga erbjudandena, så att du kan få tag på modellen utan att bryta banken.



Priser för Google Pixel 3A och 3A XL:

Google 3A

Google 3A XL

Läs mer

Senaste nyheter från Google
Google -trick låter dig nynna för att hitta låt Google Pixel 5: 5 -funktioner vi älskar Google förvandlar dig till målningar Google lanserar en ny Google TV -tjänst

Betala månadsvis

Det finns ett antal Pay Monthly -erbjudanden om du inte har råd att plaska ut för nya 3A på en gång. Det finns de bästa erbjudandena från de flesta av de stora nätverken och återförsäljarna.

Carphone Warehouse

  • Google 3A : £ 24,99 per månad utan förskotskostnad för 500 MB data på iD Mobile.
  • Google 3A XL : £ 29,99 per månad utan förskotskostnad för 1 GB data på iD Mobile

Kunder kan också få en ny Google Chromebook värd £ 199,99 när de köper någon av enheterna via inlösen.

Mobiles.co.uk

Alla erbjudanden på Mobiles.co.uk kommer med en gratis Acer Chromebook värd £ 199, så det är perfekt om du vill byta ut alla dina prylar på en gång. Du kan se hela listan med erbjudanden för 3A 64 GB här , och den 3A XL G4G här .

De Google 3A är tillgängligt från Mobiles.co.uk på Vodafone från £ 20 för 2 GB och en förskotts kostnad på £ 125, och 3A XL G4GB är tillgänglig från £ 20 för 2 GB med en förskotts kostnad på £ 175.

O2, Google 3A är tillgänglig från £ 19 för 1 GB med en förskotskostnad på £ 100, och 3A XL är tillgänglig från £ 19 med 1 GB med en förskotskostnad på £ 175.

Slutligen, på EE 3A finns från £ 19 för 1 GB med en förskottspris på £ 125, och 3A XL är tillgänglig från £ 19 för 1 GB från £ 190.

Se Även: