Bästa flip -telefoner för alla budgetar inklusive Galaxy Z Flip

Övrig

Ditt Horoskop För Imorgon

Bästa telefonmodeller som är värda att överväga



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Efter en mycket lång paus gör flip -telefoner en överraskande comeback. Ah, de gamla goda dagarna med den ödmjuka och inte så smarta telefonen.



Numera är telefoner mycket snyggare och har funktioner som många kameror, hårt arbetande mikrochips och större skärmar så att vi kan hantera alla våra dagliga uppgifter.

Med ankomsten av Samsung & apos; s efterlängtad Galaxy Z Flip telefon, bestämde vi oss för att söka igenom nätet efter de bästa erbjudandena på liknande modeller. Du kanske tror att flip-telefoner har ett lite föråldrat utseende, men många av dem har utvecklats till moderna viks- och böjbara telefoner, som Samsungs tidigare Galaxy Fold .

De nyare valen har till och med 5G -teknik bland några av de önskvärda funktionerna, vilket är väl värt att titta på om du gillar ditt internet snabbt.



Vi har inkluderat direkta erbjudanden, men om du letar efter ett månadskontrakt här är några av de bästa ställena som är värda att shoppa på:

Nedan har vi avrundat några av de modeller som föregick 2020.

Bästa flip -telefoner för alla budgetar inklusive Galaxy Z Flip

1. Artfone 2G Dual SIM Senior Flip mobiltelefon

Artfone 2G Dual SIM Senior Flip mobiltelefon

Okej, så det är inte exakt den smarttelefon du kanske är van vid - men om du har en äldre familjemedlem skulle du vilja hålla kontakten med (det kanske inte är smarta smarta) det är en vi vill & d lägg till i vår korg säkert.

2G -mobilen har en klassisk flip -design med en dubbel markerad skärm och större visningslägen. Du kan lägga till media och musik till den, samt ta bilder och använda den kraftfulla ficklampan.

För sinnesro finns det en stor SOS -knapp på baksidan av telefonen vid en nödsituation.

Pris: £ 39,99, Amazon - köp här nu

2. Nokia 2720 Flip mobiltelefon

Nokia 2720 Flip mobiltelefon

Nokias 2720 Flip har också några ganska bra funktioner för dem som inte är lika kunniga med smartphones.

Förutom en elegant och relativt modern design har telefonen Google -assistent, vilket ger dig frihet när du ringer, meddelar eller söker på internet - använd bara din röst.

Det finns också en nödknapp, tillsammans med en informationsmeny som innehåller all viktig information som behövs för en läkare.

Pris: £ 89,95, Argos - köp här nu

3. LG G8X Aurora

Med två skärmar att spela med är multitasking -möjligheterna verkligen oändliga med LG G8X.

Det finns två 6,4 'OLED -skärmar som gör att du kan göra två saker samtidigt. Oavsett om det tar ett samtal på den ena eller meddelanden på den andra, eller shoppar jämförelser.

Du kan välja om du vill att de två skärmarna ska vara på hela tiden för att spara batteri, men för att kompensera - det finns en kraftfull 4000 Mah inuti som är större än de flesta smartphones.

Pris: £ 761,72, Amazon - köp här nu

Fyra. Samsung Galaxy Fold 5G

Samsung Galaxy Fold 5G

Wetherspoons steak club prislista 2018

Samsung Galaxy Fold har 5G -teknik och en intressant bladbar design och har utseendet och möjligheterna att hålla jämna steg med dagens krav.

Telefonen har en infinity flex -skärm, vilket ger dig en stor skärm - perfekt för att titta på videor eller filmer. Den ledade ryggraden gör fällning upp och ner till en smidig och sömlös upplevelse. Viken är också testad för hållbarhet, så att du kan vända den upp och ner upp till 200 000 gånger.

Pris: £ 999, Samsung - köp här nu

Läs mer

Spel 2020
Bästa PS4 -buntarna Bästa Xbox One -spel för 2020 Bästa Nintendo Switch -paket Bästa Nintendo Switch -spel för 2020

5. Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip skiljer sig ganska mycket från föregångaren Galaxy Fold. Den fälls unikt i mitten som ett musselskal; snygg och innovativ - vi gillar det.

Du kan också öppna telefonen från olika vinklar, vilket kan verka märkligt till en början men väldigt bekvämt när du väl känner dig bekväm. Du kan också ta handfria foton och videor, vilket är bra om du är intresserad av fotografering och vloggning.

Gångjärnet på både Z Flip och Z Flip 5G är också hållbarhetstestat, säkert för dig att fälla upp till 200,00 gånger.

Pris: £ 1300, Samsung - köp här nu

6. Motorola Razr 5G

Den fickfärdiga storleken på den nya och förbättrade Razr från Motorola, är perfekt för att glida i fickan, den har också alla moderna quips vi älskar från våra smartphones.

Den passar bekvämt i handflatan eller fickan när den är stängd och öppnas för att avslöja en uppslukande pekskärm i full längd som verkar lite mer bekant med dagens smartphones.

Noll-gap-gångjärnet tillåter Razr att stänga med båda sidorna perfekt spolade, en sammanhållen design som också skyddar huvudskärmen.

Pris: £ 1399, mycket - köp här nu

Lägg till den lilla extra bekvämligheten i ditt hem, kolla in bästa Google-kompatibla enheter värt att lägga till i varje hem.

Se Även: