Bernardo Silva tipsar om att Man City lämnar med ett kryptiskt avskedsmeddelande till fansen

Överföringsnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Bernardo Silva har vägrat att utesluta att lämna Manchester City eftersom han såg ut att ta farväl till Blues-fansen.



Barcelona förbli angelägen om Silva och Portugals stjärna är förstås angelägen om att flytta till Nou Camp. Citychefen Pep Guardiola har vägrat att sälja Silva, men såg ut att byta position när han nyligen erkände att han inte visste om playmakern fortfarande skulle vara i klubben när transferfönstret stänger.



Silva, 28, har ökat osäkerheten om sin framtid genom att hävda att han inte vet vad som kommer att hända mellan nu och 1 september när fönstret stängs. Jag har alltid sagt att jag är glad här, men jag har ingen aning om vad som kommer att hända, säger han. 'Mitt förhållande till klubben är väldigt ärligt. Jag har varit öppen med dem och de vet vad jag vill.



'Om jag stannar är jag väldigt glad och jag kommer alltid att respektera den här klubben och ge allt mitt bästa. Om inte så är det fotboll och vi får se vad som händer. Jag kommer alltid att respektera min relation till Man City, med fansen, med personalen, med mina lagkamrater, så vad som än händer händer och säkert kommer det att ske på ett mycket respektfullt sätt.”

Guardiola sanktionerade Raheem Sterlings och Gabriel Jesus avgångar eftersom de ville åka och Silva antydde att han också skulle vilja lämna. City skulle ta en hård hållning i alla övergångsförhandlingar med Barcelona och skulle vilja ha 80 miljoner pund för Silva, som har varit nyckeln till deras framgång de senaste fem åren och som har tre år kvar av sitt kontrakt.

'Det är en stor klubb och de vill inte ha spelare som inte är nöjda i klubben', sa han till ESPN. 'De säger alltid till oss alla att om du inte är nöjd kan du gå. Naturligtvis är de i affärer och de vill ha rätt summa pengar för att släppa oss, men personligen är det en relation med klubben som är mycket respektfull.”





Se Även: