Barcelonas Gerard Pique 'dejtar studenten Clara Chia Marti' sedan Shakiras äktenskap splittrades

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gerard Pique har dejtat en student som jobbar för honom sedan han skildes från popsuperstjärnan Shakira , enligt en källa nära den nya lågan.



De Barcelona försvararen, 35, har inte slösat bort sin tid efter att hans 11-åriga äktenskap med den colombianska sångaren gick sönder, vilket tillkännagavs i juni. Paret träffades första gången när Pique var på plats för videon till Shakiras officiella världscupsingel 2010 'Waka Waka' innan de inledde ett förhållande senare samma år. De delar två barn, sönerna Milan och Sasha.



Pique ska dock ha dejtat studenten Clara Chia Marti, 23, de senaste månaderna, vilket har höjt ögonbrynen över tidpunkten för hans separation från Shakira, 45. Chia Marti, en PR-student, arbetar för Piques sport- och mediainvesteringsgrupp Kosmos och paret ska ha träffats när de arbetade på evenemang tillsammans.



 Paret meddelade sin separation efter 11 års äktenskap i juni
Paret meddelade sin separation efter 11 års äktenskap i juni ( Bild: GC-bilder)

2018 slöt Kosmos ett avtal på 3 miljarder dollar med Internationella tennisförbundet för att förändra den nationsbaserade tävlingen Davis Cup, som Storbritannien vann 2015 för första gången sedan 1936, och 'generera betydande intäkter för global tennisutveckling'.

Paret har enligt uppgift kommit närmare och har dejtat i månader men har försökt hålla det 'tyst' på grund av Piques nyligen uppbrott med latinska sångaren.

 Pique träffade Shakira för första gången när han var på inspelningsplatsen för videon av hennes officiella världscupsingel 2010'Waka Waka
Pique träffade Shakira för första gången när han var på inspelningsplatsen för videon av hennes officiella VM-singel 2010 'Waka Waka' ( Bild: Shakira/YouTube)

En källa nära Clara berättade för The Sun: 'Gerard och Clara har sett varandra i månader. De har varit tysta om sitt förhållande men de runt omkring dem vet alla vad som händer.



theo walcott och melanie slade

'Folk har hjälpt honom att hålla romansen tyst och har raderat Claras konton på sociala medier så att folk inte kan hitta bilder på henne. Bara det får hans kompisar att tro att han faktiskt är ganska seriös med att vara med henne.'

 Pique och Shakira har två söner tillsammans, Milan och Sasha
Pique och Shakira har två söner tillsammans, Milan och Sasha ( Bild: Getty Images)

Pique och Shakira skildes i juni efter anklagelser om otrohet av fotbollsspelaren, som fastnade i sängen med en annan kvinna. Det rapporterades att paret hade bott separat i några veckor innan deras tillkännagivande efter att Pique sparkades ut från sitt familjehem.



vilken kanal finns liverpool v arsenal på

Shakira antydde disharmoni mellan paret i hennes senaste hit 'Te Felicito' med Rauw Alejandro, med den 45-åriga sång: 'För att fullborda dig bröt jag i bitar; jag blev varnad, men jag lyssnade inte; jag insåg att din är falsk; det var droppen som rann över glaset; Säg inte att du är ledsen, det låter uppriktigt, men jag känner dig väl och jag vet att du ljuger.'

NEWSAM har kontaktat Piques representanter för kommentarer.

Har du en historia att sälja? Kontakta oss på webcelebs@NEWSAM.co.uk eller ring oss direkt på 0207 29 33033

Se Även: