Apples iOS 13 -uppdatering kommer inte till dessa iPhone- och iPad -modeller

Ios 13

Ditt Horoskop För Imorgon

En kund har en iPhone 6

Apple förbereder sig för att släppa iOS 13 - den senaste versionen om sitt mobila operativsystem för iPhone och iPad.



Uppdateringen, som kommer att lanseras senare denna månad, innehåller en massa nya funktioner, inklusive mörkt läge, nya foto- och videoredigeringsverktyg och en Google Street View -liknande kartupplevelse.



Dock kommer inte alla iPhone- och iPad -användare att få uppdateringen, även om de har stöd för det nuvarande iOS 12 -operativsystemet.



Apple har bekräftat att iOS 13 kommer att finnas tillgängligt för iPhone 6s och senare, vilket innebär att iPhone 6 och 6 Plus, som först kom ut 2014, kommer att finnas kvar på den befintliga versionen.

Om du har en ännu äldre telefon, till exempel en iPhone 5s eller 5c, kommer du också att missa uppdateringen.

Vissa hade befarat att iPhone SE, som släpptes 2016, också kan uteslutas från uppdateringen, men Apple har bekräftat att den kommer att få iOS 13.



När det gäller iPads kommer ingen av de befintliga modellerna att få iOS 13 -uppdateringen.

Istället kommer de att få Apples nyligen tillkännagivna iPadOS-uppdatering, som släpps samtidigt och innehåller många av samma funktioner.



Läs mer

Rykten om iPhone 11
Apple förbereder sig för att lansera & apos; cheap & apos; iPhone Lanseringsdatum för iPhone 11 bekräftat Så här får du första dibs på iPhone 11 iPhone 11 Walkie Talkie -funktion slopad

iPadOS kommer att finnas tillgängligt för iPad Air 2 och senare, alla iPad Pro -modeller, iPad 5: e generationen och senare och iPad mini 4 och senare.

Det betyder att iPad Air 2013 kommer att missa uppdateringen, tillsammans med den tredje och andra generationen av iPad Mini, och varje iPod Touch innan den som Apple släppte tidigare i år.

Det finns dock ingen anledning att oroa sig för säkerhetsuppdateringar. Även om din enhet inte är berättigad till den senaste programuppdateringen bör du fortsätta få säkerhetsstöd från Apple.

Se Även: