Anthony Joshua mot Alexander Povetkin underkortresultat inklusive Luke Campbell och David Price

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Den efterlängtade omkampen mellan Luke Campbell och Yvan Mendy rubricerade underkortet för Anthony Joshua mot Alexander Povetkin.



AJ försvarar sina världstungviktstitlar på Wembley den 22 september i vad som förväntas bli en folkmassa på 90 000.



Men Campbell vs Mendy gav adekvat stöd, och kampen utsågs till WBC Lightweight World titel Final Eliminator.



är nicola sturgeon en mp

David Price var också i aktion när han tog sig an Sergey Kuzmin medan Matty Askin försvarade sin brittiska cruiserweight -titel mot obesegrade Lawrence Okolie.

Vi täcker om huvudhändelserna på underkortet innan Joshua och Povetkin tog sig till ringen inför 80 000 på Wembley ...



Luke Campbell har byggt om sedan nederlaget mot Jorge Linares (Bild: Getty Images Nordamerika)

Läs mer



Joshua mot Povetkin
Senaste nytt Fury svarar på AJ -vinst AJ vill ha Wilder nästa Action som det hände

- Mendy har alltid funnits på min lista, han har vunnit och det kommer att bli en tuff kamp. Han är en tuff konkurrent, stark och hållbar.

Jag är nu en helt annan person och en annorlunda fighter allround. Jag är 10 gånger bättre än jag var när han slog mig för tre och ett halvt år sedan. Jag är större, jag är klokare, min boxningsförmåga är tio gånger så mycket som den var då.

Jag har redan fått ett bra förhållande med Shane och jag tvivlar inte på att han kommer att ta mig till nästa nivå. Jag vill bli världsmästare och Shane har bevisat att han uppnått det med sina fighters.

Yvan Mendy på väg att slå Luke Campbell

Yvan Mendy på väg att slå Luke Campbell (Bild: Getty)

Underkortstrider i sin helhet

Luke Campbell bt Yvan Mendy via UD

Luke Campbell krävde revansch på Yvan Mendy med en poängseger för att tjäna ett världstittelskott. Det var brett på domarnas scorekort också, 119-109, 118-111 och 116-112 alla till Hull-mannen.

Campbell, som nu arbetar med Shane McGuigan, visade disciplin att hålla sig till en plan från början, boxade och rörde sig när han cirklade sin franska fiende.

'Cool Hand' fick ett fantastiskt karossarbete för att få Mendy att komma in, med 'The Lion' som gärna marscherade framåt.

Mendy kunde dock inte ändra sin taktik, med Campbell som kunde dansa på utsidan, göra sitt arbete och sedan komma ur räckvidd. Mendy landade en stor rätt i den 11: e för att väcka publiken, men lyckades inte dra nytta av den lilla öppningen som erbjuds av Hull -mannen.


En lättviktig medarbetare och i många fans ögon, världens första pund-för-pund-fighter, Vasyl Lomachenko, tog anteckningar från ringsidan.

Och den nuvarande innehavaren av WBC-titeln, och en annan pund-för-pund-fighter, är Mikey Garcia, men med tal om att amerikanen går upp i vikt kan Campbells möjlighet vara det lediga bältet.

strikt come dancing odds 2017

(Bild: Getty Images Europe)

Lawrence Neighborhood bt Matty Askin

Lawrence Okolie erövrade den brittiska cruiserweight -titeln i ett rörigt poängbeslut över Matty Askin. På underkortet till sin mentor, Anthony Joshua, förstörde Okolie hela tiden och hamnade tre poäng (i 5: e, 8: e och 11: e) på ett fuktigt Wembley.

Hans överlägsna räckvidd tillät honom att kasta massor av skott och sedan kväva arbetet med 'The Assassin' när han kände ett skott.

'The Sauce', som redan innehade Commonwealth-titeln, blir nu en brittisk mästare, där domarna alla gör det till fördel för honom 116-110, 114-112 och 114-113.

Askins haka höll några stora Okolie -rättigheter när kämparna så småningom plockades isär av domaren.

Men med Okolie som vägrar att riskera att bli motverkad och klinkande vid varje tillfälle, slingrade kampen till ett glömbart poängbeslut.

Det är osannolikt att det kommer att krävas en omkamp, ​​men Askin kan känna sig hårt gjord av, och kanske på en mindre show skulle ha behållit bältet med Okolie diskvalificerad.

Men efter att ha misslyckats med att imponera mot Isaac Chamberlain med liknande taktik måste Okolie anpassa sin stil för att undvika strängare straff i framtiden.

Lawrence Okolie överträffade Matty Askin (Bild: Getty Images Europe)

Sergey Kuzmin bt David Price

David Price fick ont ​​i hjärtat efter att ha tvingats gå i pension efter fyra omgångar från hans slugfest med högt rankade ryska Sergey Kuzmin på grund av en armskada.

Liverpudlian, som återhämtade sig från ett förkrossande nederlag till Anthony Joshas motståndare ikväll, Alexander Povetkin, började på ett komponerat sätt och mätte hans knyt.

Men i den tredje omgången, efter en rad uppmätta skott backade av krokar från ryskan, kastade Price försiktighet mot vinden för att utlösa ett minikrig.

Wembley -publiken bjöds sedan på två kaotiska omgångar med Price väl i kampen efter att ha landat en serie bomber på den hållbara ryssen.
Kuzmin, som stoppade den brittiska OS -silvermedaljören Joe Joyce i amatörerna, tycktes komma till Price efter mer än en handelsomgång.

Och till folkets bestörtning kunde Price inte ge mer efter den fjärde omgången och drog sig tillbaka, med hänvisning till ett rätt bicep -problem.

cheryl cole tunt ansikte

Davids Price tvingades gå i pension skadad (Bild: REUTERS)

Se Även: