Gratis tävlingsspel för hästkapplöpning: Vinn £ 100 i priser varje månad

Hästkapplöpning

Ditt Horoskop För Imorgon

Vinnare: Christopher Wren, red av A.P. McCoy på väg till seger i NEWSAM Punters Club Handicap Hurdle på Leicester -racerbanan(Bild: NEWSAMpix)



Spela gratis tippspel för hästkapplöpning och ha chansen att vinna fina priser varje dag på NEWSAM Punters Club Tipping Game i samband med Bet Butler kör spännande gratis tippspel under hela månaden med dagliga, veckovisa och månatliga priser för de bästa amatörtipparna.



Daglig tipptävling



Varje dag kör vi ett tippspel baserat på alla lopp i Storbritannien och Irland. Du får en bank med gratispoäng att spela med och den tippare med högst vinst vinner en gratis insats på £ 5.

Klicka här för att kolla reglerna för Daily Game.

Tävling varje månad



Det finns ett £ 50 Free Bet -pris att vinna för tipparen med den högsta vinsten i slutet av varje månad i vår månatliga tipptävling. Alla spelare börjar med en gratis bank på 300 poäng och kan använda 20 poäng per dag på alla lopp i Storbritannien och Irland. Du måste placera minst 20 tips (som körs) under månaden. Det finns priser för de 10 bästa varje månad samt dagliga priser för de mest lönsamma tipsterna varje dag.

Klicka här för att kolla in spelreglerna för varje månad.



Stora tipptävlingar för festivaler

När de stora racingfestivalerna rullar runt (Cheltenham, Aintree, Royal Ascot etc.) kör vi speciella tävlingar över dessa möten med fina priser att vinna.

Klicka här för att se reglerna för festivalspel.

Rad 5 Tipping Challenge

Du tror att du kan köra upp en sekvens av vinnare, ja, om du kan göra en vinst på 5 dagar i rad (inga luckor) i vårt månatliga spel, då kan du vinna en £ 5 gratisinsats.

Punters Club -tävlingshäst Gino Lad och jockey Sam Thomas springer på Lingfield. (Bild: NEWSAMpix)

För att hitta mer om priserna kan du vinna, Klicka här.

För en snabb sammanfattning av reglerna för varje spel, Klicka här.

Registrera dig på mindre än 1 minut klicka här.

gaby roslin viktminskning

Se Även: