Anthea Turner går på dejten med Dragons Den -miljonär Richard Farleigh

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Anthea Turner och Richard Farleigh ute i London



Beaming Anthea Turner verkar skjuta upp sitt kärleksliv igen på en dejt med tidigare Dragons Den -stjärna Richard Farleigh.



TV -presentatören Anthea, som meddelade att hon skiljer sig från kärleksfuskmannen Grant Bovey i juni, tillbringade tre timmar med Aussie -entreprenören Richard - som är värd minst 66 miljoner pund.



bästa rynkkräm uk

De såg mysiga ut när de gick runt i Londons Covent Garden, stannade för att titta på gateartister och njuta av det varma vädret.

Paret gick också på middag på den japanska restaurangen Flesh and Buns, där de chattade i mer än två timmar.

Anthea Turner och Richard Farleigh Anthea Turner och Richard Farleigh ute i London Visa galleri

I går talade Richard i sitt hem i West London och erkände att en vän hade ställt upp dem och tillade att de hade det bra.



Han sa: Det visar sig att vi har många gemensamma vänner tillsammans, så vi bestämde ett datum för att träffas. Det skapades av någon som känner henne, som jag gör affärer med.

Vi hade kul, vi är båda singlar. Hon är singel och jag har varit skild från min ex-flickvän Camilla de senaste fem åren, så varför inte träffas?



Vi träffade den bara en gång och det finns inget datum i dagboken för att träffas igen, men vem vet?

Vi hade det bra. Hon är en härlig dam. Vi pratade om hur det är att vara i rampljuset.

Anthea Turner och Grant Bovey

Anthea och den främmande maken Grant Bovey (Bild: PA)

Richard sa att paret också hade band över Antheas tv -karriär, som var på topp i början av 90 -talet.

Han sa: Hon berättade om sin Top of the Pops -presentdag.

Anthea, 53, och Richard, 52, såg avslappnade ut när de promenerade runt ute på lördagen.

En åskådare sa: De såg ut som tonåringar på en första dejt och verkade väldigt chattiga och fnissiga.

De verkade inte ha någon vård i världen och Anthea såg ut som att hon hade lämnat sina problem hemma.

För bara några dagar sedan avslöjades att den tidigare Blue Peter -programledaren Anthea förberedde sig på att skilja sig från sin fastighetsaffärsman Grant, 51.

Hon hade tidigare varit gift med före detta Radio 1 DJ: n Peter Powell, men lämnade honom för Grant 1998.

Grant bor nu med sin älskare Zoe de Mallet Morgan, 25, bara en mil från huset på 5,5 miljoner pund i Esher, Surrey, som han en gång delade med Anthea. Deras hus har nu säljs ut.

Grant hade bott på en hälsogård i närheten innan han flyttade till sitt nya hem. Det har avslöjats att Anthea berättade för vänner: Skilsmässa är definitivt avsikten. Än så länge har vi inte gjort något formellt men det är bara en tidsfråga. För mig är det ingen väg tillbaka. Gud, nej.

Anthea Turner

Anthea såg glad ut nyligen trots att hon skilde sig från maken Grant (Bild: WireImage)

Paret splittrades kort förra året efter att det påstods att Grant hade en affär med inredningsarkitekten Zoe, medan Anthea arbetade med ett tv -program i Kanada.

Anthea gav honom en andra chans men paret bröt upp när hon fann att han hade varit i kontakt med Zoe igen.

Men det verkade se ut när hon klev ut med den rika Richard, som dök upp i Dragons ’Den 2006. En rik lista värderade hans värde till 66 miljoner pund under 2006, men man tror att hans verkliga värde nu kan vara närmare 100 miljoner pund.

Igår avslöjade Richard att hans före detta sambo Camilla, en britt och mamma till två av hans tre barn, hade flyttat från deras förhållande.

Han sa: Hon är förlovad nu. Jag tror att hon bara skulle bli förvirrad över allt för att vara ärlig. Richard var också gift med Sharon Shone i 30 -årsåldern, när han tjänade en förmögenhet som handlare i Australien.

Som barn togs han till vård som föräldralös och Sharon sa: Vår relation misslyckades eftersom han känslomässigt inte kan ge mycket och jag tror att det är att vara barn och aldrig bli kysst och läsa historier och kramas innan jag lägger sig på natten gör hela skillnaden.

På Aussie TV förra månaden erkände Richard: Jag var lite omogen och arbetsinriktad. Jag har arbetat med mina relationer och jag är vän med Sharon och Camilla, de är som systrar för mig nu. En talesman för Anthea sa att hon inte diskuterade sitt personliga liv.

Anthea verkar lyckligare efter sina äktenskapsproblem (Bild: Om)

Se Även: