Anorexi-drabbad som åt bara 400 kalorier om dagen gör en otrolig förändring efter pojkväns godhjärtade handling

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Danielle Longo har gjort en otrolig omvandling till en kroppsbyggare

Danielle Longo har gjort en otrolig omvandling till en kroppsbyggare(Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)



En ung kvinna som åt bara 400 kalorier om dagen när hon kämpade mot anorexi har äntligen slagit ätstörningen - efter att hennes pojkvän 'närmade sig henne på rätt sätt'.



Modiga Danielle Longo, 25, vars vikt sjönk till sju sten, har gjort en otrolig omvandling till en kroppsbyggare efter att hennes dåvarande partner 'klarat sig'.



Hon tränar nu fyra till fem dagar i veckan, har blivit en 'mycket mer positiv' person och har 'lärt sig att mat är bränsle' - inte en belöning eller ett straff.

Patientvårdskoordinatorn, från Seattle, Washington, USA, var en brittisk storlek 2 och tyckte att hon var vacker när hon var på sin lägsta vikt.

Det var inte förrän hennes nuvarande ex-partner nådde ut till henne att hon kände att hon behövde göra en förändring. Idag är hon en superpassad, frisk 9,5 kg och en brittisk storlek 8.



25-åringen, på bilden innan hennes förvandling, åt bara 400 kalorier om dagen när hon kämpade med anorexi

25-åringen, på bilden innan hennes förvandling, åt bara 400 kalorier om dagen när hon kämpade med anorexi (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)

Hon tränar nu fyra till fem dagar i veckan och har

Hon tränar nu fyra till fem dagar i veckan och har 'lärt sig att mat är bränsle' - inte en belöning eller ett straff (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)



'Många människor i mitt liv, som jag älskar, kom till mig och sa att jag var för tunn, att jag behövde gå upp i vikt, att jag behövde sluta träna', säger Danielle.

Men jag var aldrig beredd att lyssna på någon av dem.

'Den enda personen som lyckades komma fram till mig var min sambo vid den tiden. Han närmade sig mig på rätt sätt, det var inte en attack, det fick mig inte att känna mig defensiv eller skyddande av min ätstörning.

'Han kom precis in i vårt sovrum en natt medan jag studerade, lämnade mig med en skål med pasta och jag berättade naturligtvis för honom att jag inte var hungrig. Han sa okej och lämnade bara skålen där.

'Han kom tillbaka någon timme senare och hela skålen var borta.

'I stället för att påpeka det och få mig att känna mig tio gånger mer skyldig än jag redan gjorde för att äta det, kom han bara och satte sig bredvid mig, höll mig och sa att det här måste sluta.

Danielle, avbildad tidigare med en kompis, var en brittisk storlek 2 och tyckte att hon var vacker när hon var på sin lägsta vikt

Danielle, avbildad tidigare med en kompis, var en brittisk storlek 2 och tyckte att hon var vacker när hon var på sin lägsta vikt (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)

Hon säger att hon äntligen slog ätstörningen efter sin dåvarande pojkvän

Hon säger att hon äntligen slog ätstörningen efter att hennes dåvarande pojkvän 'närmade sig henne på rätt sätt' (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)

'Jag började gråta för att jag visste att han hade rätt och det var bara en stor verklighetskontroll och vändpunkt för mig. Dessutom, när jag började tyngdlyftning, insåg jag att jag aldrig skulle kunna bli starkare och växa muskler utan att äta mer mat.

'Jag började läsa många kvinnliga tyngdlyftningsbloggar och titta på videor,
lära sig vad bodybuilding -konkurrenter åt och började sakta lära sig att bränna min kropp ordentligt. '

Danielle hade blivit besatt av att kontrollera sitt kaloriintag efter att ha fått & amp; nykomlingen 15 & apos; - traditionellt sett antalet kilo som en nybörjare lägger på under sitt första år på universitetet.

Detta kombinerat med stressen för att hänga med i sitt arbete och två deltidsjobb såg att hennes vikt sjönk till 7 1lb eftersom hon konsumerade bara 400 kalorier om dagen.

'Det började efter att jag fick & amp; nykomlingen 15 & apos; och sedan tog jag tjugo poäng högskoleklasser och två deltidsjobb samtidigt och det var alldeles för mycket för mig, säger Danielle.

Danielle blev besatt av att kontrollera sitt kaloriintag efter att ha fått nybörjaren 15 & apos;

Danielle blev besatt av att kontrollera sitt kaloriintag efter att ha fått nybörjaren 15 & apos; (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)

'Jag var superstressad och överansträngd och jag bestämde mig för att ta ut det på min kropp', sa den unga kvinnan, avbildad med en kompis innan hennes anmärkningsvärda förvandling (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)

'Jag var superstressad och överansträngd och jag bestämde mig för att ta ut det på min kropp. Det kändes som att min ätstörning var det enda i mitt liv jag kunde kontrollera.

'Jag visste att om jag åt mindre, sprang mer skulle jag gå ner i vikt och att konsistensen och resultaten var något jag kunde räkna med i mitt galna liv på den tiden.

'Jag kände mig också extremt osäker i början, tills jag gick ner i en viss vikt och sedan kände jag mig så känslig och liten och vacker.

'Men jag ser tillbaka på dessa foton nu och jag inser att jag var allt annat än, jag var mycket undernärd och var mycket mer ångestskadad än jag är nu.'

Idag har Daniels återhämtning helt förändrat hennes liv. Hon har lärt sig att hon behöver mat för att fungera och ska inte känna skuld för det.

'Det har ändrat bokstavligen allt om mitt liv. Jag började tyngdlyftning och lärde mig att mat är bränsle, inte belöning, inte straff, säger hon.

Daniels återhämtning har förändrat hennes liv helt

Daniels återhämtning har förändrat hennes liv helt (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)

var bor ed sheeran
Hennes familj stöttade henne under hela hennes återhämtning och hon hoppas nu kunna uppmuntra andra att älska sig själva

Hennes familj stöttade henne under hela hennes återhämtning och hon hoppas nu kunna uppmuntra andra att älska sig själva (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)

'Kalorier är näringsämnen och om du använder det bränslet på rätt sätt kan du träna din kropp att göra fantastiska saker. Jag har också blivit en mycket mer positiv person, särskilt när det gäller kroppsbild.

”Och det har varit en väldigt lång väg, tro mig. Men jag är stark nu, jag är säker nu och jag vet att jag kan övervinna allt - även en mental kamp med mig själv.

'Den svåraste delen är att bli av med & apos; ätstörningsrösten & apos; som fortsätter att berätta hela vägen genom återhämtning, och fortfarande kommer tillbaka ibland då och då, att du inte borde göra det, att du såg bättre ut när du var liten och hungrig.

Att säga till den rösten att hålla käften är det svåraste någonsin för det är en så hög och kraftfull röst i ditt huvud som överväldigar alla andra tankar. Så att lära sig att tysta ätstörningsrösten och bara lyssna på mitt sanna jag var väldigt svårt att göra. '

Daniels familj stödde henne under hela hennes återhämtning och hon hoppas nu kunna uppmuntra andra att älska sig själva.

'Mitt råd är att förlåta dig själv. Det är okej att förlåta, säger Danielle på bilden efter hennes förvandling (Bild: Danielle Longo / mediadrumworld.)

'Vänner och familj är mycket imponerade och stolta och säger att jag är så stark, men ärligt talat så återhämtade jag mig inte för dem, jag återhämtade mig,' tillade hon.

”Budskapet jag vill förmedla är självkärlek och förlåtelse.

'De flesta människor med en ätstörning är kopplade till att vara väldigt, mycket hårda mot sig själva och att känna enorm skuld och skam. Jag menar en stor mängd skuld och skam.

'Mitt råd är att förlåta dig själv. Det är okej att förlåta. Du förlåter andra människor för att skada dig, det är okej att förlåta dig själv också. Och sedan när du äntligen kan förlåta dig själv, börjar den stora kampen om att lära dig att älska dig själv.

'Jag tror att det första steget för att lära dig att älska dig själv är att acceptera att du förtjänar självkärlek, du förtjänar återhämtning och du förtjänar ett liv i lycka.

'Alla gör. Alla förtjänar att älska sig själva och att förlåta sig själva. '

Klicka på för att besöka Daniels Instagram -sida här .

Se Även: