Aldis Jo Malone -inspirerade ljus listade för ELFEN gånger köpeskillingen på eBay - och nytt lager kommer

Aldi

Ditt Horoskop För Imorgon

Wax lyrical: Shoppare blir galna på mors dagspecialen - så mycket att de är villiga att betala MYCKET mer



En samling Aldi Mother & apos; s Day -ljus piskas i upp till elva gånger priset på eBay, efter att ha jämförts med lyxbadet och karossmärket Jo Malone, och sålde slut på bara några minuter.



& Apos; specialköp & apos; stearinljus, som kommer till endast £ 3,99, innehåller tre rika dofter: Granatäpple Noir, Freesia och päron eller lime basilika och mandarin.



pojke 12 dödade i en 64-krasch

Var och en kommer innesluten i en modern glasburkdesign - komplett med en silverfinish, som replikerar premiumversionerna på 44 £ som finns att köpa på John Lewis och House of Fraser.

Budgetbutiken ståtar med att varje burk också innehåller en brinntid på 48 timmar - jämfört med bara 45 timmar som annonseras på den officiella Jo Malone -webbplatsen, vilket ger ännu mer efterfrågan.

På onsdagen, när varan träffade brittiska butiker, tog blivande köpare till twitter för att uttrycka sin besvikelse efter att den sålde slut på rekordtid.



En köpare vaknade 40 minuter för tidigt för att köpa doften - men sa att den redan har slutsålt vid 8 -tiden.

Bara timmar senare började ljusen se ut på eBay - med en medlem noterar granatäppleversionen för 45 £ - mer än 11 ​​gånger detaljhandelspriset, även om det ännu inte är sålt.



lady c och larry lamm

Det högsta betalda priset hittills för ett ljus är £ 14,99 med gratis porto.

Ljuset har sålt för £ 10 över slutpriset - men är fortfarande mycket billigare än Jo Malone -versionen

Var kan jag få en?

Om du är ute efter en av Aldis designerdofter, men gör inte vill gaffla ut över oddsen, allt är inte förlorat.

Butiken har nu meddelat att på grund av efterfrågan kommer dofterna att kunna köpas online från tisdagen den 21 mars - lagom till morsöndagen.

Aldis gemensamma verkställande direktör för företagsköp Tony Baines sa: ”Vi tror att alla borde ha råd med det allra bästa för sina mammor, utan den lyxiga prislappen.

blood wolf moon 2019 Storbritannien

'Mot bakgrund av den överväldigande efterfrågan vi har upplevt, kan vi med glädje bekräfta att vårt lyxljusprogram kommer att kunna köpas online på aldi.co.uk från tisdag 21 mars.

Jo Malones ikoniska sortiment säljer för 44 £ och högre på high street

'Sortimentet har varit en av våra mest framgångsrika specialköp och vi är glada att se till att så många av våra kunder som möjligt kan njuta av det fantastiska sortimentet som motsvarar kvalitet, styrka och prestanda för avancerade alternativ till ett vardagligt lågt pris. '

Han tillade att för att säkerställa att alla kunder drar nytta av produkten kommer ljusen att begränsas till två per transaktion.

Se Även: