Aldi lanserar budget Mors dagspaket som innehåller blommor, fizz och choklad - och du kommer inte tro priset

Övrig

Ditt Horoskop För Imorgon

Unna din mamma blommor och choklad på Mors dag behöver inte kosta samma sak som din veckobutik.



Rabatt stormarknad Aldi har lanserat det ultimata Mother & apos; s -dagspaketet, med blombukett (£ 3,49), lyxiga choklad (£ 4,99), en flaska rosa fizz (£ 5,99) och a kort (0,79 s) för bara 15,29 pund - det är hela 69% billigare än Aldis stormarknadskonkurrenter.



Samma artiklar i den stora stormarknadskedjan Märken och Spencers kommer att sätta tillbaka dig 49,50 £. En flaska Cava kostar £ 8 och deras Mother & apos; s day-bukett är prissatt till en iögonfallande £ 25.



Medan på exklusiva stormarknad Waitrose , Prosecco kostar 6,99 £ och blommorna på Mors dag säljs för 20 £. Kombinerat med priset på ett kort och choklad kommer du att tjäna totalt 34,98 £ på Waitrose.

Om din budget inte riktigt sträcker sig till hela paketet kan shopparna också köpa alla föremål på Mors dag individuellt, online och i butik, men eftersom alla produkter är en Aldi 'SpecialBuy', när de är borta, är de & apos ; är verkligen borta.

Tony Baines från Aldi kommenterade: Varje mamma förtjänar att bli behandlad på mors dag, varför vi lanserar en rad högkvalitativa morsdagspresenter till låga priser som passar alla budgetar.



”Med ett omfattande sortiment vill vi att kunderna ska känna sig säkra på att de kan få allt de behöver i butik för den speciella damen i sitt liv.

Och med en nyligen genomförd undersökning av London Designer Outlet upptäckte att mödrar fortfarande gynnar de gamla goda traditionella gesterna - 22% av mammorna sa att de uppskattade ett kort högst, 24% längtar efter blommor och en stark 14% hoppas på choklad i år - det är bästa tiden att göra ett fynd och få en klassisk present för mindre.



Läs mer

Mors dag 2020
Presenter under £ 100 Personliga presenter Blommor Hampers

Choklad, £ 4,99

(Bild: Aldi)

Gott ganache fyllda choklad - smaker inkluderar champagne och mynta.

De goda sötsakerna presenteras härligt i form av en blomkruka, dessa skönheter är nästan för vackra att äta. Nästan.

Pata Negra Cava Rosé, £ 5,99

(Bild: Aldi)

mest pålitliga bilar som används i Storbritannien

Du kan inte gå fel med en flaska kolsyrad rosé på den stora dagen. Den här är full av fruktiga smaker och ser verkligen också ut.

Morsdagskort, 79 sid

(Bild: Aldi)

Aldi har ett stort urval av Mors & Dags kort tillgänglig som får din mamma att le den 26 mars - allt för under ett kilo.

Blommor, £ 3,49

(Bild: Aldi)

Blommor kommer att finnas i Aldi -butiker från den 19 april, eller så kan du förbeställ dem online nu .

I stället för en benarm kan du behandla henne för mindre än £ 20.

Se Även: