Alan Carr bryter tystnad om före detta co-host Justin Lee Collins misshandel i hemmet i en ärlig Loose Women-intervju

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Alan Carr och Justin Lee Collins blev båda berömda när de spelade tillsammans på Channel 4's Friday Night Project 2005-2009.



Men medan Chatty Man-komikerns karriär har gått från styrka till styrka, blev Justin skyldig till att ha verbalt misshandlat sin ex-flickvän 2012.



Alan har aldrig offentligt uttalat sig om sin tidigare kollega och händelsen.



Men på Loose Women i dag öppnade tv -programledaren om sina tankar om Justins beteende - som han också berör i sin nya bok Alantomy.

Alan Carr öppnade om Justin Lee Collins & apos; våld i hemmet (Bild: ITV)

Alan Carr, Kanye West och Justin Lee Collins, 2007

Alan och Justin sköt berömmelse tillsammans på Friday Night Project (Bild: Empics)



Alan sa att det inte var Justin han kände & apos; (Bild: ITV)

Han sa: Det var inte Justin jag kände.



Han var en stor del av mitt liv och jag skrattade så mycket med honom.

julie walters mamma mia

Han var uppenbarligen i ett giftigt förhållande och han har nu ordnat sig.

Alan avslöjade varför han aldrig pratat om det förrän nu, tillade Alan: Jag ville inte kasta honom under bussen eftersom han är en god vän och han har ordnat sig.

Alan insisterade på att Justin har ordnat sig (Bild: ITV)

Alan fortsatte att prata om sin fästman Paul Draytons alkoholproblem (Bild: ITV)

vilka är mina lokala valkandidater

I det avslöjande Loose Women -framträdandet fortsatte Alan att prata om sin fästman Paul Drayton och hur han brukade ha ett alkoholproblem.

Han erkände att han skulle använda att gå på scenen som en tonic för att pigga upp sig när hans hjärta i själva verket gick sönder.

Alan sa: Jag gick på scenen och mitt liv gick sönder.

Alan öppnade upp i den ärliga intervjun (Bild: ITV)

Alan Carr och Paul Drayton på röda mattan vid National Television Awards 2015

Alan förlovade sig med Paul i september 2016 (Bild: PA)

Folk tänker på alkoholproblem och de tror att det kommer att bli som Ab Fab, men jag skulle på turné och visste inte om han skulle falla hemma, slå ett ljus eller något och sätta eld på huset.

Han fortsatte: Jag var ibland i bitar innan jag klev på scenen, men du behöver det ibland.

Skämd Justin återvände nyligen till TV efter att han landade en spelning två gånger i veckan och chattade med supportrar på lite kända Fan TV UK.

På showen genomför han otrevliga intervjuer på två limegröna soffor-med gäster som har inkluderat Lee Chappy, en brevbärare som fungerar som Leicester City-spelare Jamie Vardy.

Showen, som sänds på Freeview Play TV -tjänsten plus Sky Digital -kanal 212 och webben, är långt ifrån Collins dagar av berömmelse och rikedom.

Justin hade en gång ett stort fan efter sig, tjänade 500 000 pund om året och drog in massor av publik på Channel 4: s Bafta-nominerade Friday Night Project med den roliga Alan Carr.

sheridan smith strikt komma dansande

Men han har varit i tv-vildmarken sedan 2012, då han dömdes för att ha trakasserat sin ex-flickvän Anna Larken.

En domstol hörde tidigare i år att han framförde dödshot och bisarra beordrade Anna att slänga DVD -skivor med skådespelare som hon tyckte var attraktiva.

(Bild: Facebook)

Collins, som dömdes till 140 timmars samhällstjänst i slutet av sin rättegång i St Albans, Herts, sades ha slagit och spottat på PR -arbetaren.

En inspelning dök senare upp av honom som kallade henne en jävla slagg och elak hor.

Den skäggiga Bristol-födda stjärnan, vars telefonnummer var Good Times !, fick henne också att sammanställa ett förnedrande sexdossier om ex-partners.

Collins bodde med Anna i London efter att ha splittrats från hustrun Karen, av vilken han har två barn.

I en intervju 2014 angav han att han hade hittat kärleken igen och sa: Jag är i ett förhållande och jag är riktigt lycklig.

Innan hans undergång hade Collins också en framgångsrik tv-serie kallad Bring Back ..., som såg honom återförena gjutningar av kultprogram inklusive A-Team.

hur man gör 10k snabbt

(Bild: Getty Images)

En källa sa om sin nya roll: Justin är glad över arbetet, men det är en comedown för en kille som var så stor på bästa TV.

Vanliga kanaler skulle vara mycket försiktiga med att använda Justin efter detaljerna som kom fram i domstol och det är en automatisk avstängning för många tittare.

Collins försökte tidigare komma tillbaka på webbaserade radioprogrammet Fubar men lämnade efter att ha upprört kvinnliga kollegor med en sexistisk anmärkning.

(Bild: Facebook)

Den livslånga supporteren i Bristol City försökte piska upp lite entusiasm för sin Fan TV -debut förra tisdagen genom att säga: Spännande tider framöver. Det kommer att bli en bra säsong!

Men punters var mindre angelägna, med en som skrev på Twitter: Justin Lee Collins kvinnan missbrukare? Nej tack.

En annan tillade: Tänk på att Justin Lee Collins kom ut som en total kryp och kränkande partner? Det var bra.

*Lösa kvinnor fortsätter på ITV1 vardagar kl 12.30

Se Även: