Adele får ett samtal från Lionel Richie i roliga 'Hej' -mash-up

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lionel träffar Adele

Lionel träffar Adele



Adele släppte sin efterlängtade nya singel på fredagen - Hej - och det tog inte lång tid innan folk började jämföra den med Lionel Richies spår med samma namn.



The Rolling In The Deep -stjärnan glädde fans med den humöriga och passionerade låten, som är den första singeln från hennes nya album & apos; 25 & apos; som är ute den 20 november.



På frågan om Richie -klassikern i morse gick Adele med om att det måste finnas någon form av crossover.

Vi måste definitivt göra något, jag och Lionel, sa hon till Nick Grimshaw under en intervju på Radio 1's Breakfast Show.

innan de håller med presentatörens förslag om att paret ska delta i ett tävlingsmässigt hej-off.



Adele på BBC Radio 1 Breakfast Show med Nick Grimshaw

Adele på BBC Radio 1 Breakfast Show med Nick Grimshaw (Bild: BBC)

Det ser ut som om någon har slagit dem som en YouTube -sammanblandning av de två videorna, ser Lionel ringa upp Adele och frågar den berömda raden: 'Är det mig du letar efter?'



Tidigare i veckan beskrev Adele nya album 25-hennes första nya musik sedan 2012 års Oscar-vinnande singel Skyfall-som en 'make up record'.

När hon pratade om hennes smash hit-rekord, 21, sa hon: 'Mitt förra album var en uppbrottsskiva och om jag var tvungen att märka den här skulle jag kalla det en sminkskiva. Jag gör upp med mig själv.

'Att kompensera för förlorad tid. Gör upp för allt jag någonsin gjort och aldrig gjort. Men jag har inte tid att hålla fast vid smulorna i mitt förflutna som jag brukade. Det som är gjort är gjort. '

Adele's nya singel & apos; Hej & apos; Adele's nya singel & apos; Hej & apos; Visa galleri

Se Även: