Zach Braff charmar Florence Pughs föräldrar med att glömma 21 års åldersskillnad

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Zach Braff och Florence Pugh don

Zach Braff och Florence Pugh tror inte att deras 21 års åldersskillnad är ett problem



Florence Pughs romantik med Zach Braff fick ett skott i armen efter att Scrubs -skådespelaren sprang till Storbritannien för att häpna hennes föräldrar.



vad betyder nummer 27

Black Widow-skådespelerskan Flo, 25, har dejtat den medicinska komedistjärnan Zach, 46, sedan 2019. Det finns en 21-årig åldersskillnad mellan paret.



En källa som har känt Zach i flera år berättar för mig: Zach har detta rykte som att han är Charlie Harper on Two and a Half Men - denna typ av lata ungkarl med en svängdörr av yngre kvinnor i sitt liv.

Han uppför sig helt annorlunda med Florens och har gått så långt som att spendera tid med sin familj i England tidigare i år och flytta henne till hans herrgård i LA.

Har du någonsin varit i ett åldersskillnadsförhållande? Berätta för oss i kommentarerna nedan



Florence Pugh spelar Yelena tillsammans med Scarlett Johansson som Black Widow i den nya Marvel -ursprungshistorien

Florence Pugh spelar Yelena tillsammans med Scarlett Johansson som Black Widow i den nya Marvel -ursprungshistorien (Bild: Marvel Studios)

mail b och geri

Han gjorde inte det här med andra flickvänner - inget i närheten av det - och han gör allt som tyder på att han verkligen är redo att slå sig ner, speciellt nu när de har gått igenom handskaret att arbeta tillsammans och komma ut på andra sidan utan att döda varandra .



'Naturligtvis skiljer Florens sig från alla andra kvinnor han har träffat genom att hon har en het karriär - hetare än hans - och han har varit mycket stödjande och inte hållit henne tillbaka det minsta.

77 nummer kärlek
Florence Pugh är en av brittisk biografs ljusaste unga stjärnor och är nu medlem i Marvel Universe

Florence Pugh är en av brittisk biografs ljusaste unga stjärnor och är nu medlem i Marvel Universe (Bild: INSTAGRAM)

Zach, som har träffat en rad skönheter inklusive Drew Barrymore, Kirsten Dunst och Mandy Moore, träffade Florens familj för första gången i september.

Min källa räknar med att det enda som hindrar honom från att föreslå är att vilja veta säkert att hon kommer att säga ja.

Florence har tidigare slagit mot troll som har kritiserat parets romantik och sagt: Jag behöver inte att du säger till mig vem jag borde och inte ska älska.

Jag skulle aldrig i mitt liv, någonsin, någonsin berätta för någon vem de kan och inte kan älska.

Det är inte din plats och det har ingenting att göra med dig.

Misshandeln som du kastar på honom är övergrepp som du kastar på mig, och jag vill inte ha dessa följare.

hur gammal är claire king

Låter rättvist!

Se Även: