Du betalar hundratals pund för program du kan få gratis - sluta

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Sky -fjärrkontroll

Ger du hundratals pund till Sky utan anledning alls?(Bild: PA)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Det är mer troligt att vi byter vår partner än vår tv -tjänst, men om du faktiskt lyckades skilja dig från ditt Sky -abonnemang kan du spara hundratals pund om året och fortfarande se 99% av de program du älskar.



Mer, du kan behålla alla element du älskar från din Sky- eller Virgin -box - från serielänk till pausa live -tv och snabbspolning av annonser - utan att behöva betala några prenumerationsavgifter alls.

Även om du inte vill ge upp på en serie som bara är tillgänglig på betal-TV, finns det alternativ som låter dig titta på det, utan att vara bunden till ett kontrakt på 60 £ i månaden.

844 nummer doreen dygd

Sky - fakta

Kit Harrington som Jon Snow i Game of Thrones

Game of Thrones - den 368: e mest sedda serien på Sky och ONLY Sky exklusiv bland de 1000 bästa (Bild: HBO)



Siffror från Freesat visar att av de 1000 mest sedda programmen från Sky-prenumeranter förra året var 99% tillgängliga på gratis-tv.

Faktum är att av de 78 programmen som utgjorde de över 1000 mest sedda sändningarna kom det högst rankade Sky-only-programmet på 368.



De tio bästa showerna genom att se siffror var

  1. The Great British Bake Off
  2. Eastenders
  3. Nyårsafton fyrverkerier
  4. The Voice Storbritannien
  5. Mrs Brown's Boys
  6. Strictly Come Dancing
  7. Britain's Got Talent
  8. I'm a Celebrity Get Me Out of Here
  9. Queen och Adam Lamberts Rock Big Ben Live
  10. Ring barnmorskan

Det är tydligt från dessa uppgifter att nationen har en stor aptit för den fantastiska programmeringen som gratis-till-luft erbjuder, även de betal-TV-kunder som hoppar på dyra prenumerationer, säger Freesat-talesman Jennifer Elworthy.

Men trots detta fortsätter folk bara att betala, med den genomsnittliga betal-TV-prenumeranten som betalar ut £ 39 per månad på tv-abonnemang och vissa betalar upp till 840 pund per år för dem.

Forskning från Freeview visar att miljoner av oss ALDRIG har bytt betal -TV -leverantör.

TV -erbjudanden som inte kostar jorden

(Bild: Getty)

Medan de mest populära, Sky, Virgin och BT kanske inte alltid är de bästa TV -erbjudandena.

Så här är dina alternativ om du vill betala mindre för din TV:

Betala ingenting

Freeview -erbjudanden ett stort urval av kanaler utan kostnad alls . Det finns 13 HD -kanaler, 58 underhållningskanaler, 5 barnkanaler, 7 nyhetskanaler och en mängd fler regionala, lokala och radiokanaler. Varje digital -TV bör redan kunna ta emot alla dessa kanaler utan kostnad alls (uteslut din TV -licens).

Med tillägget av en freeview plus -box kan du pausa, spola tillbaka och spela in live -tv samt ställa in en planerare och serielänk precis som med en Sky- eller Virgin plus -box.

Lådan kostar mindre än £ 100 och när den väl är din behöver du inte betala något annat för att få tillgång till all tv som nämns ovan.

Betala bara för en låda (ingen prenumeration)

(Bild: NEWSAMpix)

Om det inte räcker för dig kan du få ännu mer med Freesat .

mariah carey förlovningsring

Från mindre än 50 pund du kan få tillgång till satellit-TV, med mer än 200 kanaler och tv på begäran från BBC och ITV.

Precis som med Freeview, om du får rätt låda kan du också pausa, spola tillbaka och spela in live -tv och skapa en TV -planerare och serielänkar.

Bara innehållet

Visste du med en enkel £ 30 -dongel eller anslut smartbox du kan överföra innehåll från din bärbara dator till din TV - eller till och med ansluta direkt till internet - vilket innebär att du kan få iPlayer, YouTube och mer från din telefon, bärbara dator eller surfplatta direkt till din TV.

Mer, det betyder att alla onlinevideotjänster du registrerar dig för kan ses på TV: n - så att du kan få tillgång till filmer, tv -program och mer från sådana som Netflix eller Amazon Prime .

Det betyder att från 5,99 £ i månaden plus en engångsavgift för en dongle har du effektivt Sky Movies on Demand samt en mängd TV -program.

är steven mulhern gay

Vi har avrundat de bästa TV -streamingtjänsterna här.

Nu TV

Om du vill ha tillgång till sådana som Sky One, Sky Atlantic och alla viktiga sporter, då NowTV släpper in dig för en bråkdel av kostnaden .

Det finns 13 kanaler som du inte hittar på Freeview (visas ovan) som du kan få åtkomst till för 6,99 £ i månaden (eller mindre i ett paketavtal), kan du få Sky Movies för £ 9,99 i månaden (och slå på eller av den som du vill, snarare än att vara bunden till ett kontrakt) eller ta de senaste fotbollsmatcherna med alla sju Sky Sports -kanaler för 6,99 £ för en dag -alternativt kan du få en vecka eller månadslång pass för mer, det finns för närvarande en affär som låter dig se ett enda spel, eller en vecka, för engångsavgifter .

Lägg till allt och du sparar inte mycket, men fördelen är att du inte är bunden till ett kontrakt och inte betalar för något du inte vill ha.

TILL Nu kostar TV -boxen bara 14,99 £ , och kan kombineras med några av de andra erbjudandena till rabatt, och det låter dig också komma ikapp med program med tillgång till iPlayer, ITV Player, 4oD och Demand 5.

Bunt

Det sista sättet att spara på tv -prenumerationer är att linda dem i ett paket med andra tjänster .

Med Virgin, Sky och BT kan du kombinera telefon-, internet- och TV -erbjudanden till kombinationspaket.

Det betyder att om du är glad att kombinera två leverantörer kan du få bredband och TV från Taltal för 10 £ i månaden , BT (inklusive sport) för 12,50 pund i månaden för tillfället , med Virgin media kan du få bredband, TV (inklusive några Sky -kanaler) och till och med ett mobilt SIM -kort som kastas in med större rabatter ju mer du köper medan Sky erbjuder gratis bredband i ett år med sina TV -paket, så att du kan spara där om inte på TV.

För att se om det finns en paketaffär för dig, ta en titt här .

Se Även: