Vinn biljetter till Arsenal vs Napoli Europa League med Hankook Tire

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Arsenal återhämtade sig från ett underskott i första etappen för att slå Rennes(Bild: Getty Images)



Arsenal är inlåst i en kamp om att sluta i Premier League topp fyra för att säkra en Champions League -plats för nästa säsong.



Unai Emerys män kan dock göra anspråk på en plats bland fotbollens elit även om de vinner Europa League.



Gunners var tvungna att komma från ett 3-1-underskott i första legen för att slå Rennes och boka sin plats i de åtta sista i tävlingen.

Arsenal möter Serie A-jättarna Napoli i kvartsfinalen och du kan vara på hemmaplan den 11 april med tillstånd av Hankook Tire UK.

NEWSAM Sport har samarbetat med den prisbelönta däcktillverkaren och officiella partner i UEFA Europa League för att erbjuda två läsare ett par exklusiva gästbiljetter vardera.



Arsenal tar emot Napoli i Europa League

För att ha en chans att vinna detta fantastiska är det bara att ange dina uppgifter nedan.



Detta pris har delats ut av den ledande prisbelönta däcktillverkaren Hankook Tire UK, officiell partner i UEFA Europa League. Hankooks sponsring av UEFA Europa League härrör från passionen och de gemensamma målen för Hankook och fotboll, vilket är att vara bäst och uppnå seger.

Läs mer på här.

Gå med nu logga ut

All data som delas för att delta i denna tävling kommer ENDAST att användas för administration. Vinnarnas kontaktuppgifter kommer att skickas till kunden för att säkerställa att priser kan tas emot.

Reach PLC och medlemmar i dess grupp kommer inte att använda dina uppgifter för marknadsföringsändamål. Efter 90 dagar efter avslutad tävling raderas alla anmälningsuppgifter. Vi tar dataskydd på största allvar, och dina uppgifter kommer inte att delas med någon tredje part. Se vår sekretesspolicy och villkor nedan för mer information.

För din chans att vinna, ange dina uppgifter nedan:

Fullständiga namn* E-postadress* Mobilnummer* Villkor* Jag har läst och godkänner villkoren och bekräftar att jag är över 18 årAnmäl tävling Anmäl tävling logga ut Tack för att du kom! Om du är en av våra lyckliga vinnare kommer du att meddelas via e-post. Håll ögonen öppna för framtida tävlingar och glöm inte att dela oss med dina vänner.

Villkor

1) Du måste registrera ett gratis konto på NEWSAM.co.uk för att komma in.

2) Endast en post per person, per e -postadress accepteras. Flera poster eller poster som misstänks för otrevligt spel kommer att diskvalificeras.

3) Denna tävling är endast öppen för Storbritanniens fastlandsbor.

4) Tävlingen kommer att vara öppen fram till klockan 10 på fredagen den 5 april. Bidrag som tas emot efter detta datum kommer inte att beaktas.

5) En vinnare kommer att väljas slumpmässigt, från alla korrekta och kvalificerade bidrag.

6) Vinnaren får två gästbiljetter till Arsenal mot Napoli. Resor ingår inte. Ingen kontantekvivalent.

7) Deltagare måste vara över 18 år.

8) Om vinnaren inte bekräftar acceptansen av priset senast kl. 16.00 den 5 april eller om vinnaren väljer att förlora priset förbehåller MGN sig rätten att välja en annan vinnare slumpmässigt. Se till att e -postadressen och mobilnumret i din post är korrekt.

9) Observera att leveranstiden ligger utanför Trinity NEWSAMs kontroll. Även om vi kommer att göra rimliga ansträngningar kan leveransen ta längre tid än 28 dagar. Med förbehåll för tillgänglighet av priser.

10) Standard MGN -tävlingsvillkor gäller. Se NEWSAM.co.uk/rules

11) Om du får problem med att delta i denna tävling, skicka ett e -postmeddelande community@NEWSAM.co.uk . Observera att vi inte kan ta emot tävlingar via e -post.

Läs mer

NEWSAM Football & apos; s bästa berättelser
Registrera dig för daglig NEWSAM Football -e -post Överför nyheter LIVE: Senaste skvaller Mourinho siktar på 'lycklig' Man Utd Messi kommenterar att lämna Barcelona

Se Även: