Wilko säljer stora förpackningar med Fairy diskmaskinstabletter för £ 1

Wilko

Ditt Horoskop För Imorgon

Vilken stjäl!(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Diskmaskinstabletter är fulla av löften, men oavsett om du tror dem eller inte, en sak som vi säkert alla kan enas om är att det är en stjäl att få en månads utbud av varje dag.



Speciellt när det är Fairy, med Wilko som för närvarande säljer ett 31-delars paket med original Fairy diskmaskinstabletter för bara £ 1.

Vanligtvis £ 5 för samma paket hos Wilko (men ändå 8 £ på Tesco och Ocado ), erbjudandet är tillgängligt rikstäckande på Wilkos över hela landet.

Men enligt Wilko -webbplatsen , anledningen till den rejäla rabatten är att den här artikeln har avbrutits, så prislappen på £ 1 kommer sannolikt bara att räcka så länge lagret räcker.



ufc 251 tid uk

Samma väskor är £ 5+ överallt annars

Spottad av fyndjägare på erbjudandeforum HotUKDeals, vissa kunder säger att medan märkningen på hyllorna i butiken fortfarande säger £ 5, skannar de igenom till £ 1, så var noga med att kontrollera att du får din rabatt om du hämtar dem.



rose diamond des lynam

Till exempel publicerade en kommentator ett foto av erbjudandet på sitt lokala kontor och bekräftade att även om marknadsföringen säger att varje påse kostar en femma, skannar de igenom på en femtedel av det.

Användare justingalore sa 'Så de har ett gäng med dessa i Stratford -grenen. De är borta från huvudhyllan för dem och märkta till £ 5 men skannar till £ 1. Tack så mycket!'

Det är värt ett försök!

Men för 1 pund per pop kommer aktierna troligen att säljas snabbt, så vi rekommenderar att du kommer till Wilko förr än senare om du vill ha en bit av handlingen.

Läs mer

Bästa hushållsapparater
Tvättmaskiner Dammsugare Järn Matberedare

Även om vi inte känner oss alltför positiva till det efter att ha sett på eBayer säljer två påsar med samma diskmaskinstabletter för 14 £ på eBay.

Korsar fingrarna där & det är fortfarande några kvar när vi kommer dit ...

Se Även: