Vem är Katie Price nya pojkvän? Varför Carl Woods ser bekant ut för reality -tv -fans

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Katie Price har blivit offentlig med sin nya pojkvän Carl Woods.



Men reality -tv -fans undrar kanske varför han ser så bekant ut.



Katie's nya beau Carl, 31, dök upp på Love Island redan 2016, även om hans tid var mycket kort.



Bilsäljaren Carl var en av fyra nya pojkar som skickades in i villan för en omgång speeddating, men tyvärr misslyckades det med att bli en permanent match.

Carl, från Hertfordshire, skickades in i villan tillsammans med brottaren Adam Maxted, sångaren Luke White och IT -försäljningschefen Rob Dawe, i juni 2016.

I sin bio för ITV2 -dejtingshowen skröt han över att träffa gymmet fem dagar i veckan, vara en Channing Tatum -look och sa att halva kroppen var täckt av tatueringar.



Katie har fått en ny man (Bild: INSTAGRAM)

Han gjorde också en poäng av att nämna att han äger en flotta med 30 bilar.



Han hade brutit med sin fästmö 18 månader innan han försökte lyckan på showen.

På frågan om vad som gjorde honom annorlunda än de andra killarna i villan sa han: ”Ingen av dem ser ut som Channing Tatum. Att vara en Channing Tatum-look-a-like är minst sagt en bonus. Jag får höra att jag liknar honom mycket.

Carl var på Love Island 2016 (Bild: ITV)

Han skröt över att äga 30 bilar (Bild: carljwoods/Instagram)

Han sa att han hade ögonen på Zara Holland och Kady McDermott och sa: 'Om de är ihop så tar jag gärna en av dem från killarnas händer. Jag gillar att gå för det jag vill. Jag låter ingen stå i vägen för mig.

Och på frågan om vilken av hans andra bombbomber som var hans största tävling sa Carl: 'Jag förstår inte ens vad ordet tävling betyder.'

Katie och Carl sägs ha introducerats av en gemensam vän för en månad sedan och i hemlighet dejtat sedan dess.

Katie sägs vara pladask (Bild: carljwoods/Instagram)

De har blivit offentliga med sin romantik och avbildades kyssas och umgås tillsammans på en dejt.

En källa berättade The Sun Online : 'Katie letade inte efter kärlek eller ett seriöst förhållande, men bara några veckor efter att ha träffat Carl föll hon pladask för honom.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Hon är förvånad över hur snabbt de klickade. Han är verkligen hennes idealiska man: han har ett jobb och sina egna pengar, han är vältränad, de skrattar - och hon tycker verkligen om honom.

'Han har sagt till henne att han inte är intresserad av att bli känd eller någon annan' Mr Pricey ' - han vill bara vara med henne.'

Se Även: