Vilken Apple iPhone ska du köpa? Bästa modellerna för 2020

Iphone

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Smartphones är visserligen inte billiga, och Apple iPhones är verkligen inte det mest prisvärda du kan få.



De bästa Apple iPhones är dock smarta, snygga, intelligenta och erbjuder en smidig användarupplevelse.

Det bästa valet för dig beror på budget, vilken typ av storlek du letar efter (gillar du en stor skärm eller mer kompakt?), Hur snygg du vill att kameran ska vara (om ja, iPhone 11 -serien är bäst) .

Om du är nöjd med en kamera som är pålitlig och bra men inte supersnabb, som har 3 GB RAM (tillräckligt för att köra krävande appar men inte lika mycket som 4 GB i 11-serien), är Apple iPhone SE lysande värde.



Det finns fem huvudserier att välja mellan för 2020, inklusive Apple iPhone SE, Apple iPhone XR, Apple iPhone 11, Apple iPhone 11 Pro och Apple iPhone 11 Pro Max.

love island (2005 tv-serie)

Se de bästa Apple iPhonesna för dig nedan.



1. Apple iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro är en utmärkt allroundmaskin om du vill ha en modell som kan leverera fantastisk fotografering och prestanda. En talesperson för AO säger: ”Den har ett trippelkamerasystem-ett ultrabredt, ett brett och ett telefoto, så att du kan ta bästa möjliga bilder.

'Du kan också enkelt titta på din favoritserie i HD tack vare Super Retina Extreme Dynamic Range -skärmen - vilket är en förbättring av Apples tidigare teknik och är den ljusaste skärmen som de har tagit fram ännu. Det är också stänk-, vatten- och dammbeständigt så att du inte behöver oroa dig för oavsiktliga spill! '

Pris: £ 925, AO - köp här nu

2. Apple iPhone 11

Har du inte råd med iPhone 11 Pro? Oroa dig inte, iPhone 11 är ett utmärkt - och billigare - alternativ.

Den har en kvalitet på 6,1 tum, Face ID för enkel och säker åtkomst och utmärkt programvara.

Dess dubbla kamera är inte riktigt tri-camera excellence i iPhone 11 Pro, men den har 12MP ultrabreda och breda kameror, nattläge, porträttläge och 4K-video. Bäst totalt sett.

Pris: £ 619,89, Amazon - köp här nu

3. Apple iPhone SE

Har du ett öga på budgeten men vill inte kompromissa för mycket med kvaliteten? IPhone SE är ett bra alternativ och det bästa värdet. Den har en liten skärm för alla som föredrar en kompakt design.

En AO mobil talesman säger: 'Om du letar efter något mer prisvärt som passar i fickan, har den nya iPhone SE en 4,7-tums Retina High Definition-skärm för visning på språng och en 12 megapixel bred kamera, åtföljd av 7 megapixel frontkamera som båda har porträttläge.

'Det här är en bra modell för dem som vill ta foton utan att de nödvändigtvis är proffs och eftersom det har det snabbaste chipet som finns i en smartphone ger det den ultimata prestandan i appar, spel och fotografering.

Det garanterar också iOS -uppdateringar under de kommande åren, vilket gör det till en bra investering.

Pris: £ 419, AO - köp här nu

Fyra. Apple iPhone 11 Pro Max

Vill du stänka pengarna? Apple iPhone 11 Pro Max är din man. Den är superkraftfull och har en batteritid som varar två timmar längre än 11 ​​Pro på cirka 20 timmar.

Du kan ta ultrabreda foton (och passa alla in!) Med tri-kameran eller skjuta 4K-video och sedan redigera filmen direkt på iPhone 11 Pro Max själv. Nattläge hjälper dig att fånga dessa ögonblick i svagt ljus, medan 10x digital zoom betyder bra närbilder.

Super Retina -skärmen ger skarpa bilder för att surfa, spela spel eller spela in videor. Max är större än Pro om det är vad du letar efter. En snygg bit kit.

vad dog caroline aherne av

Pris: £ 1024, John Lewis - köp här nu

5. Apple iPhone XR

Det här är iPhone som kom före iPhone 11 och erbjuder mycket valuta för pengarna om du letar efter en stor skärm (den har en 6,1 tum skärm).

A12 -processorn är inte lika snygg som A13 Bionic i iPhone 11 men erbjuder fortfarande bra prestanda, medan den enda 12mp -kameran är mer grundläggande. Men den har fortfarande det praktiska Face ID (som iPhone SE inte har) och en prisvärd batteritid, liksom den stora skärmen.

Pris: £ 629, Amazon - köp här nu

Läs mer

Apple -erbjudanden
MacBook Pro iPad Macbook Air Bästa Apple januari -erbjudanden

Medan Apple vanligtvis presenterar sina flaggskeppssmartphones i september, indikerar en ny läcka att teknikjätten kan vänta till oktober med att presentera iPhone 12.

Som alltid förblir Apple tät om sitt iPhone -sortiment 2020 - se det här utrymmet!

Se Även: