Vilken kanal är Man Utd vs Man City? Uppstartstid, TV och detaljer om livestream

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Harry Maguire från Manchester United kämpar om innehav med Raheem Sterling från Manchester City

Ingenting kunde skilja mellan Manchester United och Manchester City när de möttes i Premier League förra månaden(Bild: Getty Images)



Det är en upprepning av förra årets semifinal när de två Manchester-klubbarna återigen går mot varandra i de fyra sista i Carabao Cup.



Manchester City vann med 3-2 totalt förra året-vann med 3-1 på Old Trafford innan Manchester United vann andra etappen 1-0-innan han vann turneringen för tredje året i rad.



Den här gången blir semifinalen en enfasaffär - en av ändringarna i årets tävling för att underlätta trängseln - och båda cheferna får göra fem byten.

De två sidorna möttes förra månaden och spelade en tråkig mållös dragning.

Men med båda sidor i bra form och en garanterad att göra Wembley -showstycket, bör onsdagens match ge ett bättre skådespel.



Vilken tid är Man Utd vs Man City?

Säsongens andra Manchester -derby startar klockan 19.45 på onsdag.

Den som vinner kommer att spela Tottenham Hotspur i finalen, som har skjutits tillbaka till april från sin vanliga plats i slutet av februari i hopp om att fans kommer att kunna delta.



inget kött på långfredagen

Man Utd vs Man City TV -kanal och livestream

Precis som andra Carabao Cup-matcher kommer semifinalen att visas på Sky Sports.

De med prenumerationer kan streama spelet via Sky eller NU TV -appar.

Nyheter från Man Utd mot Man City

Manchester Citys Ferran Torres och Manchester Uniteds Paul Pogba kämpar om bollen

En av Manchester United och Manchester City når Carabao Cup -finalen ikväll (Bild: PA)

Man Utd har haft fördelen av två extra dagar för att förbereda sig inför kvällens semifinal, efter att senast ha varit i aktion på fredag, medan City spelade på söndag.

Det finns fortfarande frågetecken om Utd -försvararens Victor Lindelofs skicklighet, som har missat de två senaste matcherna med en ryggskada. Om svensken missar kan det betyda att Eric Bailly behåller sin plats tillsammans med Harry Maguire.

mest framgångsrika laget i fotboll

Målvakten Dean Henderson har spelat i varje minut av Utd: s Carabao Cup -kampanj den här säsongen, så väntas återvända, men anfallaren Edinson Cavani kommer att missa eftersom han fortfarande är avstängd.

Stadschefen Pep Guardiola har antytt att han kommer att sätta in en oortodox attackplan på Old Trafford på grund av Covid, skador och avstängningar.

Sergio Aguero är fortfarande inte helt i form medan Bernado Silva är avstängd.

Guardiola sa till Sky Sports: 'Vi har inga anfallare. Gabriel [Jesus] och Ferran [Torres] har Covid, Raheem [Sterling] kan spela där men jag föredrar att spela honom bredare istället för en central position.

Se Även: