Vilken kanal är Chelsea vs Man Utd? Uppstartstid, TV och detaljer om livestream

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Marcus Rashford från Man Utd vänder sig inuti Cesar Azpilicueta i Chelsea

Varken Manchester United eller Chelsea kommer sannolikt att vinna ligan i år, men båda är på jakt efter en topp fyra(Bild: GETTY)



Chelsea och Manchester United möts på Stamford Bridge på söndagseftermiddagen med båda sidorna med topp fyra ambitioner.



De röda djävlarna är starkare och går in på helgen sex poäng före sina London -rivaler, även om Blues har vunnit fyra av sina fem senaste Premier League -matcher.



jordan värd ny pojkvän

De har också fördelen med extra 48 timmars vila, efter att ha spelat senast i Champions League på tisdagskvällen medan Man Utd var i aktion på torsdagen i Europa League.

När de två sidorna träffades på Old Trafford i oktober följde en tråkig mållös affär.

Man Utd: s senaste rekord mot sina traditionella stora sex rivaler - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City och Tottenham Hotspur - har varit dåliga, med fyra av de senaste sex matcherna mot dem som slutade oavgjort 0-0.



De har bara gjort ett i det loppet, och det var under 6-1-droppen av Spurs.

Vilken tid är Chelsea vs Man Utd?

Söndagens utmärkta match i västra London startar 16.30.



nicky byrne leeds united

Båda fans kommer också att vilja hålla ett öga på rivalerna Liverpool, som spelar söndagens kvällsspel borta mot nedflyttningshotade Sheffield United.

Chelsea vs Man Utd TV -kanal och livestream

Chelsea vs Man Utd är höjdpunkten på Himmel Sport & apos; Super söndag.

Fans kan hitta matchen på både Main Event- och Premier League -kanalerna, som ligger mellan Tottenham och Burnley och Sheffield United mot Liverpool.

De med prenumeration kan naturligtvis streama matchen med hjälp av Sky Go- eller NU -TV -apparna.

Odds mellan Chelsea och Man Utd

Chelsea -chefen Thomas Tuchel står inför hans hårdaste utmaning någonsin i Premier League när de välkomnar Man United till Stamford Bridge.

The Blues är favoriter på 5/4 med Betfred men medan United kanske är avlägsen 12/5 När vi går in i helgen ska vi inte utesluta Ole Gunnar Solskjærs lag så snabbt.

United är obesegrade i åtta matcher och har vunnit sina tre senaste bortabesök i västra London - även om alla tre nederlagen skedde under Frank Lampard.

gjord i chelsea louise

Chelsea har inte förlorat fyra hemmamatcher i rad i alla tävlingar mot en motståndare sedan Watford mellan 1981 och 1986 så kanske en oavgjort kan vara värd att överväga vid 23/10 .

Odds med tillstånd av Betfred och kan komma att ändras.

Se Även: