Vodafone har en telefontaxa på £1 per dag som är omöjlig att gå över – och den fungerar på vilken telefon som helst

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Månatliga telefonkontrakt kan ha en rejäl belastning på våra bankkonton - så ett nätverk har släppt vad som kan vara den billigaste telefontariffen någonsin.



Vodafone har precis presenterat en helt ny typ av telefonkontrakt som kostar bara £1 om dagen, och du debiteras bara de dagar du faktiskt använder din telefon.



mening bakom nummer 11

Vanligtvis 20p vardera per text, minut eller 5 MB data, kommer erbjudandet att lägga till en daglig utgiftsgräns på 1 £ till avtalet, vilket innebär att du aldrig går över ett enda pund.



När du har nått gränsen på £1 får du obegränsade sms, obegränsade minuter och 500 MB data per dag. Och om du inte använder din telefon betalar du inte ett öre.

Ett telefonsim-kort

Det kommer att fungera på alla telefoner som är upplåsta på Vodafone (Bild: Getty)

Ursprungligen skapad i samband med Nokia 3310, Nokias re-vamp av 90-talets retroklassiker, som kostar bara 39 £, 1 £ per dag Pay As You Go-kontrakt har nu också rullats på alla Vodafone-telefoner, inklusive prisvärda smartphones som Vodafone Smart E8 , Vodafone Smart first 7, och Sony Xperia L1.



Eftersom SIM-kort med denna tariff är gratis från Vodafone-butiker betyder det att alla som har dessa telefoner kan hämta ett SIM-kort med tariffen och behålla det som ett nöd-SIM för data och meddelanden, i vetskap om att de aldrig kommer att spendera mer än £1 kredit oavsett hur mycket de använder den.

är flybe detsamma som flybmi

Det dagliga erbjudandet på £1 kommer också att fungera i Vodafones Europe Zone, vilket betyder att det är perfekt när du åker på semester och inte vill förlora din dyrbara iPhone.



Du kan hämta den online från Vodafones webbplats, eller i butik.

Mobiltelefonerbjudanden 2020

Med den nya iPhone 8-inställningen är du tillbaka minst 40 pund i månaden, och även mest standard Android-telefoner några hundra verkar det som att ha en mobiltelefon nuförtiden kan sluta kosta dig en förmögenhet.

Vi har samlat ihop allt det bästa sim-only-erbjudanden från alla stora nätverk och återförsäljare.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: