Virgin Mobils nya tariff ger dig rabatt för varje person i din familj

Smartphones

Ditt Horoskop För Imorgon

Den nya familjeplanen från Virgin kan hjälpa dig att minska dina vanliga mobilutgifter - men det finns några potentiella hinder.

Den nya familjeplanen från Virgin kan hjälpa dig att minska dina vanliga mobilutgifter - men det finns några potentiella hinder.(Bild: Getty)



Som nation älskar vi verkligen våra mobiltelefoner. En studie av regulator Ofcom förra året upptäckte att britterna kontrollerar sina smartphones i genomsnitt var 12: e minut, med 78% av oss som nu har en. Det är föremålet som vi säger att vi skulle sakna mest om det togs bort.



Den kärleken kostar, inte bara dina sociala färdigheter. Mobiltelefoner är inte billiga vid bästa tillfällen, med nya telefoner som ger dig tillbaka hundratals, medan månadsräkningen snart kan öka.



Enligt Ofcoms senaste prisrapport lägger vi i genomsnitt 18,36 pund i månaden på vår mobilanvändning, men det inkluderar inte den månatliga betalningen som många av oss gör mot vår telefon.

Som ett resultat är det inte ovanligt att ha räkningar norr om £ 40 i månaden.

Nu har ett företag kommit på ett sätt som det hävdar kommer att erbjuda användarna kontantbesparingar på sina mobilräkningar, så länge de registrerar sig med sina familjemedlemmar.



emma stone naken favoriten

Spara genom att samarbeta med dina föräldrar

Låt inte storleken på din räkning få dig ner - samarbeta med din familj.

Låt inte storleken på din räkning få dig ner - samarbeta med din familj (Bild: Getty Images/Westend61)

Familjeplanen från Virgin Mobile är i grunden ett gruppkonto. Du lägger till upp till fem mobilabonnemang på ett enda konto, och för varje SIM -kort som du får får du en månadsrabatt på £ 2. Totalt sett är det en potentiell besparing på £ 96 per år om du har fem på familjeplanen.



Du kan välja mellan en mängd olika SIM-bara eller & apos; freestyle & apos; tariffer, så att du hittar rätt line-up som fungerar för varje familjemedlem. Så till exempel kanske en person som är nöjd med sin telefon bara vill ha en SIM-bara, men andra kanske vill ha en affär som inkluderar att de får en ny telefon.

På samma sätt kommer du att ha alla tillgängliga telefoner att välja mellan - bara för att mamma tycker att en iPhone inte betyder att du inte kan använda Android, till exempel.

Med familjeplanen kan du samla de olika erbjudandena under ett paraply, medan samtal mellan medlemmar i planen också är gratis.

Det är värt att notera att det här paketet endast är tillgängligt för Virgin & s bredbandskunder, så du kommer att behöva glädja dig åt Virgin för både dina mobila behov och ditt heminternet.

Du behöver dock inte alla bo under samma tak för att registrera dig, så det kan vara ett alternativ för barn som har lämnat hemmet för att bege sig till universitetet eller som till och med har flugit med familjen bo.

Jag tittar på dig

Huvudkontoinnehavaren kan övervaka användningen av andra som ingår i familjeplanen.

Huvudkontoinnehavaren kan övervaka användningen av andra som ingår i familjeplanen (Bild: Kanal 5)

En annan försäljningsargument till familjeplanen, ur en förälders perspektiv, är att den låter dig sätta vissa gränser för dina familjemedlemmar på exakt vad de får till med sina telefoner.

Till exempel kan föräldrar sätta tidsgränser för exakt hur mycket tid deras barn kan spendera online och vilka appar de får installera och använda.

De kan också lägga in blockerare på det innehåll som de tycker är lämpligt för sina barn att titta på - till exempel på YouTube - medan det också finns en & apos; finder & apos; funktion som innebär att de kan hitta sitt barns enhet och se platsen.

En enda huvudkontoinnehavare kan se varje enskild mobilabonnemang, hantera sin data- och enhetsanvändning och övervaka exakt hur mycket varje person spenderar.

Uppenbarligen kommer detta inte att gå bra med alla. Det kommer att finnas massor av tonåringar som inte kunde ge något om en familjeplan innebär att deras föräldrar sparar några pund, de vill bara inte att de ska kunna se vad de håller på med online.

För att hantera en familjs mobilanvändning krävs god kommunikation - huvudkontoinnehavaren måste visa att medan de håller ett öga på de totala beloppen som spenderas, och att enskilda användare inte avviker från att titta på obehagligt innehåll, så är de inte & apos ; använder inte en & apos; Storebror & apos; stilövervakning.

Sparar mer genom att gå ensam

Du kan spara mer genom att välja en individuell taxa.

Du kan spara mer genom att välja en individuell taxa (Bild: iStock Editorial)

Om alla i hushållet är ett fan av Virgin - och du redan har registrerat dig för företagets bredband - då kan detta paket bli en vinnare ekonomiskt.

Men om du har som huvudprioritet att betala så lite som möjligt för din mobilanvändning, kan du mycket väl ha det bättre genom att välja separata avgifter från en rad leverantörer baserat på dina individuella användningsbehov.

Till exempel, om du vill ha ett 12-månaders SIM-kontrakt med obegränsade minuter, texter och data, kommer Virgin's deal att ge dig tillbaka 32 £ per månad. Men med Tre du betalar bara £ 20 i månaden. Över ett år är det en prisskillnad på hela £ 144.

Det kommer att bero på dina egna omständigheter om du vill gå all in med Virgin, eller prova lyckan med en handfull olika leverantörer - med deras varierande signaler och kundservicestandarder.

Var noga med att ha en bra sökning på marknaden först så att du har en klar uppfattning om vad det kommer att kosta dig som familj genom att gå med en rad olika leverantörer - du kan sedan ta reda på om de extra funktionerna i familjeplanen är värt prislappen.

Läs mer

Smartphones
Lansering av iPhone 12 Samsung Galaxy Z Fold2 Google Pixel 4a förbeställningserbjudanden Bästa smartphones för 2020

Att använda din mobiltelefon handsfree under körning kan vara förbjudet.

Giffgaff ändrar sina goodybags och erbjuder kunderna mycket mer data.

Och Supreme lanserar sin egen mobil, men den kommer med en stor prislapp.

Se Även: