Tesco lanserar indiska takeaway -erbjudanden till halva priset och erbjudanden om glass och alkohol

Sparande Och Banker

Ditt Horoskop För Imorgon

Polis kallades till Tesco Deysbroook Barracks Superstore

Polis kallades till Tesco Deysbroook Barracks Superstore



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



För oss som verkligen inte orkar laga mat den här veckan har Tesco kommit till undsättning ännu en gång med sina Weekly Little Helps -erbjudanden - inklusive några utsökta måltider som du kan äta hemma och de har till och med inkluderat alternativ till efterrätt och dryck.



Detta är perfekt för helgen och något som hela familjen kan njuta av - extra kvalitetstid tillsammans också.

Vissa av dessa erbjudanden är bara på under en viss tid - och slutar mellan 8 april och 11 maj så kolla in Tescos webbplatstesco.com för mer information om vad som slutar när.

För att hitta din närmaste Tesco, använd butikssökare .



Finns i butik och online, unna din familj ett halvt pris Tesco Indian Meal för två, inklusive favoriter som t.ex. Chicken Korma / Chicken Dart Masala och Kyckling Jalfrezi/Kyckling Tikka Masala , nu endast £ 4 fram till 28 april.

Och du kommer att vilja ha några Ben & Jerry's efter det och deras Chocolate Fudge Brownie och Kakdeg är nu endast 2,50 pund vardera fram till den 11 maj.



Uttorkad? Du kommer bli. Så varför inte hämta några drinkar till det. Med erbjudanden på Wairau Cove Sauvignon Blanc och Plaza Centro Prosecco , båda nu endast £ 6 fram till den 4 maj. Tesco har också erbjudanden på Coca Cola Zero och Dietkoks 24 förpackningar , nu endast £ 6,50 fram till 28 april.

Glöm inte dem Fresh Five -erbjudanden där Tesco har stora besparingar på avokado , svamp , tomater och mer.

Det bästa av resten från Tesco Weekly Little Helps -erbjudanden:

Fresh Five Deals:

Se Även: