Tesco säljer Fifa 19 för det billigaste priset vi sett hittills

Fifa 19

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: EA Sports)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Fifa 19 är fortfarande ett av de bästa spelen där ute för tillfället, så vi blev allvarligt glada när vi såg att stormarknaden Tesco lanserade en stor prissänkning på det eftertraktade spelet.



Tesco säljer nu verkliga kopior av Fifa 19 - på båda Xbox och PS4 - för potentiellt det billigaste priset vi har sett hittills, efter att nu ha sänkts till £ 29.

Och för en gångs skull är erbjudandet inte enbart begränsat till butiker, med samma prislapp på £ 29 också på både Xbox- och PS4 -utgåvorna av Fifa 19 på Tescos webbplats - och de finns fortfarande i lager.

Både PS4- och Xbox -versionerna kostar nu £ 29



Ursprungligen 49,99 £, annars på andra sidan high street kommer spelet fortfarande att sätta dig tillbaka åtminstone £ 37,99 i likhet med Currys och Mycket - det är £ 8,99 dyrare än i snabbköpet.

Under tiden kl Argus det kommer att kosta dig £ 38,99, och kl SPEL det är mer än en tenner mer än Tesco, priset till £ 39,99.



Ingen av de andra high street -butikerna har matchat priset än (Bild: REUTERS)

Det finns inget ord om när erbjudandet gäller fram till, men vi räknar med att lagren tar slut ganska snabbt.

Men om du vill ha det före jul måste du välja klicka och hämta, utan några leveransplatser kvar nu före den 25 december.

Läs mer

15 till 1 kanal 4
Jul 2020 presentguider
Presenter till honom Presenter till henne Presenter till barn Presenter under £ 50

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: