Stacey Solomon 'så upphetsad' för 'flickaktigt' baby shower efter att hon avslöjat barns kön

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stacey Solomon

Stacey Solomon 'så upphetsad' för 'flickaktigt' baby shower efter att hon avslöjar kön(Bild: INSTAGRAM)



Stacey Solomon erkände att hon inte kan vänta med att shoppa och hämta massor av tjejgrejer & apos; för hennes baby shower.



Den 31-åriga Loose Women-stjärnan, som nyligen avslöjade att hon väntar en flicka, har varit på moln nio när hon redo för att välkomna sin första dotter senare i år.



På sociala medier delade tv -stjärnan flera söta bilder på sin Instagram -berättelse när hon skapade ett montage av inspiration för sin baby shower.

'Det är så mycket jag vill prata med dig om och så många frågor jag vill ställa ...' sa Stacey till sina fans.

'Jag kan inte vänta med att shoppa och köpa klädsel och göra flickaktiga saker till min baby shower. Och dekorera ett tjejs sovrum. Ärligt talat kan jag inte ens få huvudet runt det! Jag är så upphetsad, tillade hon.



Stacey och Joe väntar en flicka tillsammans

Stacey och Joe väntar en flicka tillsammans (Bild: staceysolomon/Instagram)

Den blivande mamman måste jobba med att planera sin babyshower

Den blivande mamman måste jobba med att planera sin babyshower (Bild: staceysolomon/Instagram)



Peppa pig röstskådespelare

Den blivande mamman fortsatte: 'Om det är något du vill fråga mig om pickle ... fråga bort och jag ska försöka svara på några ikväll när jag har slutat arbeta. Eller om du har några råd skulle jag också vilja höra det. '

Det verkar som om Stacey har gått igenom många känslor efter att hon på fredagen avslöjade att hon skulle få en flicka.

Barnet kommer att vara Stacey och Joes första dotter då de delar fyra pojkar, Joes son Harry, 13, Staceys söner Zachary, 12 och Leighton, nio, och parets tvååriga son Rex.

För att komma till rätta med de spännande nyheterna har Stacey delat många Instagram -uppdateringar när hon ivrigt ser fram emot att hennes dotter ska komma.

Men hon erkände också nyligen att hon inte visste vad hon gjorde då hon bara kände pojkar & apos ;.

'Bara att säga' hon 'skickar mig över slutet ... Oroar du dig någonsin för att du inte vet vad du gör? Jag känner inte tjejer, jag känner bara pojkar, sa hon till fansen igår.

Det har varit ett ganska virvlande år för Stacey och hennes familj efter att hon avslöjat att de hade flyttat in i deras & apos; för alltid & apos; hem, kallad Pickle Cottage. Sedan dess har de arbetat hårt med att totalrenovera sitt underbara hem när de gör det till sin drömfastighet.

Stacey Solomon väntar barn nummer fyra senare i år

Stacey Solomon väntar barn nummer fyra senare i år (Bild: instagram)

Under julen skickade Stacey och Joe Swash sociala medier i sammanbrott efter att de avslöjat att de hade förlovat sig.

Men det ser ut som att bröllopsplaner har blivit lite av en backburner när Stacey och Joe redo för att välkomna sin lilla under de kommande månaderna.

Se Även: