SSX Tricky kan snart remastras - 19 år efter att snowboardspelet först släpptes

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Det var en gång av de mest populära tv-spelen i början av 2000-talet, och nu verkar det som att SSX Tricky kan vara tillbaka.



Snowboardspelet publicerades första gången av EA Sports BIG redan 2001 och var känt för sin Run DMC-temalåt och superroliga gameplay.



Nu har Steven Rechtschaffner, producenten bakom SSX Tricky, avslöjat att det populära spelet snart kan remastras.



Att prata med Kille Bibeln , sa han: Jag tror att det skulle kunna fungera. Xbox gjorde ett bra jobb med att återsläppa SSX 3 för Xbox One och det är faktiskt vackert.

'Det är i händerna på SSX eftersom de äger den immateriella egendomen. Jag har funderat på vad det skulle innebära, om jag skulle remastra eller till och med starta om serien.

Snowboardspelet publicerades först av EA Sports BIG redan 2001 och var känt för sin Run DMC-temalåt och superroliga gameplay (Bild: Amazon)



Storbritanniens favoritchokladkaka kanal 5

'Du är tacksam för de förväntningar som folk hade för länge sedan. Jag tror lätt att de skulle kunna remastera [SSX] Tricky, men det skulle vara massor av arbete för att kunna ha live-head-to-head-tävlingar och gameplay - bara för att spelet inte var utformat på det sättet.

'Vi gjorde faktiskt arkitekten SSX 3 på det sättet. Vi hade fullt för avsikt att göra det spelbart online så att det skulle vara mer möjligt.



Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu
Videospel nyheter

Herr Rechtschaffner kastade också ljus över utvecklingen av det ursprungliga spelet redan 2001.

Han förklarade: Det var aldrig meningen att det skulle vara ett snowboardspel för snowboardåkare. Det var tänkt att vara ett spel för en person som jag som ser dessa aktiviteter och ser saker som jag aldrig sett förut och tänker 'det skulle vara så coolt att kunna göra'.

Tyvärr är det fortfarande oklart när, eller till och med om, EA Sports BIG planerar att återlansera spelet - titta på det här utrymmet!

Mest lästa
Missa inte

Se Även: