Kunnig kvinna förvandlar skönhetskliniken med fynd på Facebook, Poundland och B&M

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Rachel Poolton ville helt ändra utseendet på sin klinik

Rachel Poolton ville helt ändra utseendet på sin klinik(Bild: LatestDeals.co.uk.)



En företagare har förklarat hur hon totalt förvandlade sin skönhetsklinik med hjälp av B&M och Facebook Marketplace fynd finansierade med kontanter som hon gjorde upcycling gamla möbler.



Rachel Poolton, 51, från Cardiff, ville helt ändra utseendet på hennes Inch Go Lipo -klinik så att det såg fräscht ut när kunder kunde återvända efter lockdown.



Då hon insåg att hon skulle behöva en budget, blev Ms Poolton kreativ och köpte en stol, toalettbord och byrå för £ 55 i syfte att cykla upp dem.

Hon lyckades sälja dem för 300 pund, som hon sedan satsade på att göra upp sin fantastiska svartvita och mjuka rosa hall.

Ms Poolton köpte många objekt för sitt projekt från fyndbutiker - inklusive falska växter från B&M och Poundland, och blommor i vaser från The Range och Wilko, som kostar mellan £ 1 och £ 2,50.



Har du förvandlat ditt företag eller hem till en budget med fyndfynd? E-post NEWSAM.money.saving@NEWSAM.co.uk

Hur korridoren såg ut innan omvandlingen

Hur korridoren såg ut innan omvandlingen (Bild: LatestDeals.co.uk.)



243 vi älskar dig
Och så här såg det ut efter makeoveren

Och så här såg det ut efter makeoveren (Bild: LatestDeals.co.uk.)

Men den sparsamma shopparen var inte heller rädd för att få smutsiga händer och cyklade upp många bitar som hon fick från online -försäljningssidor.

Till exempel köpte hon ett kylarlock för £ 30 från Facebook Marketplace som hon sedan målade - och hon lyckades också väska tapeten hon ville ha på eBay för under £ 10 och lägga upp det själv.

Hon använde också föremål som hon redan hade från andra projekt, till exempel gamla hyllor, och sparade pengar genom att använda en trappstång istället för en ordentlig matta på trappan.

Andra bitar som Fröken Poolton gjorde själv inkluderar bildramar, som hon köpte från online -försäljningssidor för mellan £ 1 och £ 15 och målade.

Rachel kunde sätta upp tapeten själv efter att ha köpt den billigt på eBay

Rachel kunde sätta upp tapeten själv efter att ha köpt den billigt på eBay (Bild: LatestDeals.co.uk.)

Hon sparade också pengar genom att använda en trapplöpare istället för matta

Hon sparade också pengar genom att använda en trapplöpare istället för matta (Bild: LatestDeals.co.uk.)

Den dyraste delen av renoveringen var persiennerna hon köpte, som sattes upp av hennes svåger.

En typ kostade 32 £, halvpris från Dunelm, och hon fick också separata persienner för 115 £.

Mattan var £ 45 och ballerinadukarna var £ 12 vardera från B&M, och hon gafflade också ut £ 19,95 på en burk färg för att göra upp sina möbler och dörrar.

Slutligen köpte hon åtta lådor med brickor från Wickes till försäljning för £ 20 per låda, som hon hade en professionell passform.

Det gamla utrymmet under renoveringsprojektet

Det gamla utrymmet under renoveringsprojektet (Bild: LatestDeals.co.uk.)

Botten på den nyinredda hallen

Botten på den nyinredda hallen (Bild: LatestDeals.co.uk.)

Tala till pengarbesparande webbplats LatestDeals.co.uk , sa hon: Jag behövde ett tilltalande utseende efter kundernas första intryck av mitt företag i mitt hem.

Jag fick många artiklar från Facebook Marketplace, försäljning och reservartiklar kvar från andra projekt.

Tom Church, medgrundare av LatestDeals.co.uk, sa: Rachels transformation är verkligen fantastisk och kommer säkert att imponera på vem som helst.

Registrera dig för NEWSAM Money & s nyhetsbrev för de senaste råd och nyheter

Från universell kredit till löptid, anställningsrättigheter, reseuppdateringar och ekonomiskt nödhjälp - vi har alla de stora ekonomiska historierna du behöver veta om just nu.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev från NEWSAM Money här.

Att handla smart online och skura säljarsidor är ett bra sätt att spara pengar, och om du har en begåvning som att mönstra upp möbler, varför inte använda den för att få lite extra pengar till ditt projekt?

baba vanga framtidsförutsägelser lista

Att hitta dolda skatter från platser som Facebook Marketplace är idealiskt för dem som ser potential i ett stycke som kan ges nytt liv med en makeover.

Se Även: