Rebel Wilson säger att hon tog beslutet att gå ner i vikt för att öka risken för graviditet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Rebel Wilson har avslöjat att hon bestämde sig för att gå ner i vikt för att öka hennes chanser att bli gravid efter 40 års ålder.



Skådespelerskan, 41, har tappat mer än 4,5 sten under de senaste åren efter att ha gått på en stor hälsodrift.



kallaste plats i Storbritannien

Hon har nu berättat hur hon motiverades att gå ner i vikt eftersom hennes läkare sa till henne att det skulle öka hennes äggkvalitet.



Pitch Perfect -stjärnan sa på Instagram Live: 'När jag gick igenom och tittade på fertilitetsgrejer var doktorn som:' Tja, du skulle ha en mycket bättre chans om du var friskare.

'Jag blev faktiskt lite kränkt. Jag trodde att även om jag var större så var jag ganska frisk.

'Så det var det som startade det - att om jag tappade lite övervikt skulle det ge mig en bättre chans att frysa ägg och få ägg av bättre kvalitet.'



Rebel sa att hon var motiverad att gå ner i vikt eftersom hennes läkare berättade för henne hur det skulle förbättra hennes äggkvalitet

Rebel sa att hon var motiverad att gå ner i vikt eftersom hennes läkare berättade för henne hur det skulle förbättra hennes äggkvalitet

Rebel antog sin hälsosammare livsstil efter att ha blivit medveten om att ett högre BMI kan orsaka kaos på hennes graviditetschanser.



Hon sa: 'Först var det inte ens för mig själv, det tänkte på en framtida mini-me och deras kvalitet. Det är det som startade det. '

john cooper seriemördare

Rebel beklagar att hon antog sin nyfunna livsstil tidigare i sitt liv.

Hon sa tidigare till InStyle: 'Nu när jag vet att jag kan göra det, känner jag mig ibland ledsen att jag inte gjorde det tidigare.

Rebel startade sin viktminskning på ett hälsocenter i Österrike

Rebel startade sin viktminskning på ett hälsocenter i Österrike

Kanske borde jag ha försökt när jag var 30, inte 40. Men allas resa är annorlunda, och det är inte en tävling eller tävling.

Efter att ha ätit bra och antagit en ansträngande träningsregim nådde Rebel sin målvikt på 11,7st (165lb) strax före jullovet.

Rebel, 41, satte igång sin viktminskning på ett hälsocenter i Österrike där socker, alkohol och koffein är förbjudet, middagen är rynkad och gästerna tuggar varje munfull 40 gånger.

Rebeller 2014 innan hon gick ner i vikt

Rebeller 2014 (Bild: Getty)

Trots att kilon släpps gillar Rebel fortfarande att njuta av den udda godbiten.

I april lade hon upp en bild av sig själv som gick under ett besök i Storbritannien och tillade: 'Promenera genom den engelska landsbygden efter en färsk bit citronregnregn! Åh ja !!! '

nigel farage ferrero rocher

På alla hjärtans dag laddade hon upp en bild av sig själv med en munk och skämtade: 'Den enda ringen jag kommer att se den här alla hjärtans dag'.

Samma månad beskrev hon sig själv som 'singel', efter att ha avslutat sin romantik med bryggeriarvingen Jacob Busch, 29.

Se Även: